SpaceSniffer: Super overblik over filer på harddisken med gratis App

 


SpaceSniffer giver et super godt overblik over filerne på harddisken via en simpel træstruktur, hvor du også kan se, hvor meget plads filerne optager.

Når du efterhånden har brugt din computer gennem længere tid, så fyldes harddisken automatisk op med en stor mængde filer og mapper, og du mister let overblikket over, hvilke filer og mapper der optager tunge og optager meget plads computeren.

SpaceSniffer er et praktisk og gratis værktøj, der på ganske kort tid kan give dig et overblik over hvilke filer og mapper, der optager plads på computeren.Hver mappe og fil er illustreret af en firkant, hvor størrelsen vokser med mængden af data, hvorfor du hurtigt kan få øje på de tunge mapper og filer.


Mange nyttige funktioner

Hvis du vil holde styr på undersøgte filer, kan du tagge dem. Fire farver er tilgængelige. Hold musen over en fil og tryk på CTRL + 1 for at markere den rød. Der er også nøgler til gul, grøn og blå mærkning. Brug dem som du ønsker. Du kan også filtrere på tags (eksempel: rød viser kun filer med røde tags, alle viser alle tagged filer og så videre). Du kan også ekskludere mærkede filer (eksempel: |: rød ekskluderer alle røde taggede filer)

Vil du vide, om du har gamle filer? Indtast betingelsen i filterfeltet (eksempel:> 2 år), og visningen reagerer i overensstemmelse hermed.

Du kan også filtrere efter filstørrelse, fildato og kombinere alle filtre
(eksempel: * .jpg;> 1 MB; <3 måneder; |: gul)

Når du har fået dit resultat, kan du producere en tekstrapport ved hjælp af det integrerede eksportmodul. Du kan endda tilpasse rapportlayoutet, så det passer til dine behov.

Sådan kommer du i gang med SpaceSniffer

Appen Spacesniffer, der hjælper dig med at få styr på filerne, er gratis at hente og benytte i det daglige, så det er bare med at komme i gang.

Du kan hente SpaceSniffer på den officielle hjemmeside gratis her.

Nyere Ældre