10 OneNote-tips studerende bør kende på Windows 11

OneNote er et af de bedste værktøjer til at tage noter med, og du får her 10 tips til at få mere ud af den populære noteskrivings-app.

OneNote er en digital notesbog, der er en del af Microsoft Office-pakken og har været tilgængelig gratis på alle platforme siden 2014. 

Det er en af de bedste værktøjer til noteskrivning og organisering af noter, og det er især populært blandt studerende. OneNote kan bruges til at tage noter i forskellige formater, herunder tekst, billeder, lyd og video. 

Noterne kan organiseres i notesbøger, sektioner og sider, hvilket gør det nemt at finde det, du har brug for. 

Hjælp til studerende 

Det kan være stramt med finanserne, når du er studerende. Men heldigvis er der hjælp at hente. For nogle ting er gratis for dig, der er under uddannelse. Blandt andet kan du få Microsoft 365 gratis. Eller hvad med at spare rigtig mange penge på en studiecomputer.

Der er mange fordele ved at bruge OneNote

Der findes en lang række fordele ved at bruge OneNote, der gælder både for studerende og ikke-studerende.

Organisering

OneNote giver dig mulighed for at organisere dine noter på en måde, der passer til dig. Du kan oprette notesbøger til forskellige emner eller projekter, og du kan oprette sektioner og sider inden for hver notesbog for at organisere dine noter yderligere.

Samarbejde

OneNote giver dig mulighed for at dele dine noter med andre og samarbejde om projekter. Du kan dele hele notesbøger eller enkelte sider med andre, og du kan give dem tilladelse til at redigere eller kun se noterne.

Tilgængelighed

OneNote er tilgængelig på alle platforme, herunder Windows, Mac, iOS og Android. Dette betyder, at du kan få adgang til dine noter fra enhver enhed, uanset hvor du er.

Søgning

OneNote har en kraftfuld søgefunktion, der gør det nemt at finde det, du leder efter. Du kan søge efter nøgleord i dine noter, og OneNote vil vise dig alle de noter, der indeholder disse nøgleord.

Integration

OneNote integrerer med andre Microsoft Office-apps, såsom Outlook og Teams. Dette gør det nemt at oprette noter fra andre apps og dele noter med andre.

10 nyttige tips til at bruge OneNote på Windows 11

Vi giver dig her vores bud på 10 OneNote-tips. som studerende, men også ikke-studerende, bør kende på Windows 11 for at få det meste ud af den kraftfulde note-app.

1. Opret en ny notesbog

For at oprette en ny notesbog i OneNote på Windows 11 skal du klikke på "Fil" og derefter "Ny notesbog". Du kan give din notesbog et navn og vælge, hvor du vil gemme den.

2. Opret en ny sektion

For at oprette en ny sektion i din notesbog skal du højreklikke på notesbogen og vælge "Ny sektion". Du kan give din sektion et navn og vælge en farve til den.

3. Opret en ny side

For at oprette en ny side i din sektion skal du højreklikke på sektionen og vælge "Ny side". Du kan give din side et navn og vælge et layout til den.

4. Brug genvejstaster

OneNote har mange genvejstaster, der kan gøre det nemmere og hurtigere at bruge appen. Du kan finde en liste over genvejstaster ved at trykke på "Alt" + "Hjælp" i OneNote.

5. Brug tags

OneNote har en række tags, du kan bruge til at organisere dine noter. Du kan tilføje tags til dine noter ved at højreklikke på dem og vælge "Tilføj tag". Du kan også oprette dine egne tags.

6. Brug søgefunktionen

OneNotes søgefunktion er meget kraftfuld og kan hjælpe dig med at finde det, du leder efter, hurtigt. Du kan søge efter nøgleord i dine noter ved at klikke på søgefeltet øverst i appen.

7. Brug indholdsfortegnelsen

OneNote har en indholdsfortegnelse, der kan hjælpe dig med at navigere i dine noter. Du kan oprette en indholdsfortegnelse ved at højreklikke på en sektion og vælge "Opret indholdsfortegnelse".

8. Brug skærmbillede funktionen

OneNote har en skærmbillede funktion, der gør det nemt at tage skærmbilleder og indsætte dem i dine noter. Du kan bruge skærmbillede funktionen ved at trykke på "Windows" + "Shift" + "S".

9. Brug stemmeoptagelse

OneNote har en stemmeoptagelsesfunktion, der gør det nemt at optage lydnoter. Du kan bruge stemmeoptagelsesfunktionen ved at klikke på "Indsæt" og derefter "Lydoptagelse".

10. Brug matematikfunktionen

OneNote har en matematikfunktion, der kan hjælpe dig med at løse matematiske problemer. Du kan bruge matematikfunktionen ved at skrive et matematisk problem i dine noter og derefter klikke på "Løs".

Disse tips kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af OneNote på Windows 11 og arbejde mere effektivt og opnå en bedre organisering af dine noter.

Nyere Ældre