Er du på udkig efter en computer til studie- eller skolebrug, så se her, hvordan du kan spare penge på indkøbet.

Det er et must at have en ordentlig og velfungerende skolecomputer, da den vil blive dit daglige og meget benyttede arbejdsredskab over de kommende år som elev på en ungdomsuddannelse eller studerende på en mellemlang eller videregårende uddannelse. 

En bærbar computer er en tung økonomisk post, når du er studerende, hvorfor det er altid kærkomment, hvis der kan spares nogle penge.

Se hvordan du som studerende kan spare penge på køb af en bærbar til studiet og skolen. 

Hvilken computer er bedst

Når du skal blive klar til skolestart med en ny computer, er det vigtigt, at du gearer op med en studie computer, som passer til både dit individuelle behov og passer til kravene på din uddannelse. Så sæt dig ind i, om der er nogle specifikke krav fra uddannelsesstedets side, inden du køber en computer.

Du skal også gøre op med dig selv, om du er bedst tjent med, at din nye studiecomputer er en bærbar eller en tablet. Valget herimellem har både noget med dine personlige præferencer at gøre, men også hvad du helt specifikt skal bruge din studiecomputer til.

Når du har gjort regnebrættet op og er kommet frem til, hvilken type computer du får behov for, er du klar til næste skridt, som er selve indkøbet.

Spar noget: Køb computer med attraktive studierabatter

Det kan faktisk godt lade sig gøre at spare en del penge, ved at gøre brug af attraktive studietilbud som eksempelvis studierabatter på computere.

Nettet og aviserne er fyldte med mere eller mindre attraktive tilbud på bærbare computere til skole- og stuiebrug. Apples Online Butik må fremhæves med nogle fornuftige studietilbud, når du køber en kampagne-Mac, -iPad eller -iPhone til studiebrug. Du kan spare penge på Mac eller iPad med Apples studiepriser, der giver en fin studierabat til studerende.

Spar mere: Køb en demo computer med garanti hos forhandler

Det kan være en rigtig god idé, at købe en demo computer hos en forhandler, fordi du typisk vil kunne spare endnu flere penge på en næsten ny studiecomputer,. Det gør sig også gældende, selvom du sammenligner med køb af ny computer med studietilbud. 

Hvad er en demo computer? En demo computer er en returvare, hvor kunden har benyttet sin 14 dages returret. Alle demo computere er efterset, rengjort og afprøvet hos forhandleren, så du er sikret fuld funktionsdygtighed. En fordel ved at købe en demo computer hos en forhandler fremfor at købe en brugt computer privat på DBA er, at du er stillet ligeså godt, som hvis du har købet en helt ny computer med 2 års garanti, service, ombytning og mulighed for ombytning. 

Spar mest: Køb en brugt computer med garanti hos forhandler

Du kan spare flest penge og finde det billigste tilbud på en studiecomputer ved at købe en brugt computer hos en forhandler. En brugt computer har forhandleren typisk taget ind fra en kunde ved køb af en ny computer. Det kan også være en computer, som har været til reparation hos forhandleren. 

Alle brugte computere er efterset, rengjort og afprøvet hos forhandleren, så du er sikret fuld funktionsdygtighed. En fordel ved at købe en brugt computer hos en forhandler fremfor at købe en brugt computer af en privatperson på eksempelvis Gul & Gratis er, at du har de samme rettigheder, som hvis du har købet en helt ny computer med 2 års garanti, service, ombytning og mulighed for ombytning.