Guide: Omdan en hjemmeside til et Windows-program

Det giver mange fordele at gemme en hjemmeside eller en webtjeneste som en app også kendt som PWA (Progressive Web App).

Det er taktisk muligt at omdanne en hjemmeside til et Windows-program, så du kan fastgøre det til Start og Proceslinien på din PC og herefter starte appen med et enkelt klik med musen.

Hvordan fungerer det i praksis?

I praksis omdannes hjemmesiden eller webtjenesten til et Windows-program, der kan fastgøres til Start-menuen eller Proceslinien i Windows, så hjemmesiden og webtjenesten kan åbnes og fungerer som selvstændigt Windows-program, hvor browsermenuerne forsvinder, og du kan kan alene se selve hjemmesiden eller webtjenesten på skærmen.

Hvad hedder den bagvedliggende teknologi? 

Den bagvedliggende teknologi, der kan omdanne en hjemmeside til en app forkortes PWA eller i den lange version Progressive Web App, der får hjemmesiden til at opføre og reagere som en normal app på en computer.

Hvad kræver det at komme i gang med PWA? 

I vores eksempel på PWA kræver det en PC og internetbrowseren Edge fra Microsoft og en hjemmeside eller et webtjeneste, som du ønsker at omdanne tit et Windows-program også kaldet en Progressive Web App.

Hvilker fordele er der ved PWA?

Vi ser umiddelbart flere fordele ved at omdanne en hjemmeside eller en webtjeneste til en app, så appen reagerer og opfører sig som et almindeligt Windows-program, og her lister vi fordelene:
 1. Det er hurtigere at åbne en app
 2. Det er lettere at bruge appen
 3. Kræver mindre PC-hukommelse
 4. Fleksibilitet med særskilte apps til forskellige jobområder

Hvordan omdanner jeg en hjemmeside til et Windows-program?

For at omdanne en hjemmeside eller en webtjeneste til en app på din PC, skal du følge disse trin:
 1. Åbn Edge
 2. Åbn en hjemmeside eller webtjeneste i Edge
 3. Klik på de tre prikker øverst til højre i Edge
 4. Klik på Apps, og vælg Installer dette websted som en app
 5. Klik herefter på Installer
 6. Sæt flueben i de ønskede felter: Fastgør til Proceslinien, Fastgør til Start, Opret Skrivebordsgenvej, Start automatisk ved logon på enhed
 7. Klik med musen på tillad
Nu har du oprettet din hjemmeside eller din webtjeneste som en PWA eller Windows-program, om du vil, på din PC.

Sådan starter du din Progressive Web App på din PC

Nu hvor du har omdannet en hjemmeside til en app, skal du naturligvis også starte appen på din Windows-PC, og det gør du ved at klikke på appen i Start, eller klikke på appen på Proceslinien eller via Skrivebordsgenvejen til appen - alt hvordan du lige har valgt at oprette din app.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol