Firefox nu med smart PDF-redigeringsfunktion

 


Den seneste udgave af Firefox giver mulighed for at tilføje tekst og signaturer, tegne og markere afkrydsningsfelter i PDF-dokumenter.

Vi har tidligere berettet om, hvordan du smart oversætter en PDF-fil til dansk, og nu er der så mere nyt fra PDF-fronten fra Firefox, der nu med sin seneste udgivelse tilbyder brugerne PDF-redigeringsfunktion indbygget i din populære browser fra Mozilla.

Det at skulle håndtere en Adobe Acrobat PDF-fil, som du skal redigere, underskrive og returnere, kan stadig være en smertefuld selv i de mest moderne browsere, men det vil Mozilla nu lave om på med den seneste udgivelse af Firefox-browseren, der kommer med indbygget PDF-redigeringsfunktion.

Hvordan fungerer PDF-redigeringsfunktionen i Firefox?

Den nyeste udgave af Firefox giver dig mulighed for at tilføje tekst og signaturer, tegne på og markere afkrydsningsfelter i PDF-dokumenter.

Alt du skal gøre er at åbne en PDF-fil i den nye Firefox-browser og bruge markeringsindstillingerne i øverste højre hjørne til at foretage de nødvendige justeringer. Du kan enten udfylde eksisterende felter eller tilføje et tekstfelt for yderligere kommentarer, og du har også muligheden for at tilføje en signatur på PDF-dokumenter.

Hvordan kommer du i gang med PDF-redigeringsfunktionen i Firefox?

Den nyeste version af Firefox, som kan downloades her, hvorefter du i installerer browseren på din Windows-PC, så er du klar til at komme i gang med gratis redigering af PDF-dokumenter via den nye og smarte PDF-redigeringsfunktion i Firefox.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol