Apps vil ikke downloade i Microsoft Store? Se fix her!


Er din app kørt fast i Microsoft Store, så du ikke kan downloade den, så løs problemet med vores guide til Windows 11.

Det og mest sikre sted at finde og hente apps og software til din PC er Microsoft Store, da alle apps i butikken er kontrolleret af Microsoft og er udstyret med et sikkerhedscertifikat fra Microsoft.

For det meste er der da heldigvis tale om en hel gnidningsløs oplevelse, når du skal hente og installere en app fra Microsoft Store på din PC, men ind imellem kan du komme ud for, at en app bare står og kører en i en sløjfe i butikken, efter du har klikket på installation, og ikke vil installere sig selv på din PC.

Hvis du oplever problemer med at downloade apps fra Microsoft Store i Windows 11, så er der flere måder at løse dette problem på, og dem kigger vi på her.

Clear Cache

En af de mest almindelige årsager til problemer med Microsoft Store er en fyldt cache. Du kan rydde cachen i Windows 11 ved at følge disse trin:
 1. Åbn Windows 11-indstillingsmenuen og gå til System > Storage > Temporary Files
 2. Marker afkrydsningsfelterne for de midlertidige cache-filer, du vil slette
 3. Klik på knappen "Fjern filer"

Reparer app

Hvis en app ikke fungerer korrekt, og ikke kan downloades og installeres korrekt på din PC fra Microsoft Store, kan du prøve at reparere den ved at følge disse trin:
 1. Åbn Windows 11-indstillingsmenuen og gå til Apps > Apps & funktioner
 2. Vælg den app, du vil reparere, og klik på knappen "Avancerede indstillinger"
 3. Klik på knappen "Reparer", hvis den er tilgængelig

Resetting app

Hvis en app stadig ikke fungerer korrekt efter at have forsøgt at reparere den, kan du prøve at nulstille den ved at følge disse trin:
 1. Åbn Windows 11-indstillingsmenuen og gå til Apps > Apps & funktioner
 2. Vælg den app, du vil nulstille, og klik på knappen "Avancerede indstillinger"
 3. Klik på knappen "Nulstil"

Geninstallere app

Hvis ingen af vores ovennævnte løsningsforslag virker, så kan du med fordel prøve at afinstallere og geninstallere appen. Du kan afinstallere en app ved at følge disse trin:
 1. Åbn Start-menuen og find appen på listen
 2. Højreklik på appen og vælg "Afinstaller"
 3. Når appen er blevet afinstalleret, kan du geninstallere den ved at besøge Microsoft Store og downloade den igen

Hvis ingen af disse løsninger hjælper dig med at downloade apps fra Microsoft Store i Windows 11, så kan det være at appen er fejlbehæftet og derfor ikke virker korrekt, det kan også være, at din PC ikke understøtter den pågældende app, og det kan du tjekke under "Systemkrav" for den pågældende app i Microsoft Store.
Nyere Ældre