Kom godt i gang med Microsoft Loop


Microsoft Loop er en online samarbejdsplatform, og vi viser dig, hvor du finder appen og kommer i gang med at bruge den.

Hvis man kan snakke om en hård fødsel, så må man sige, at Microsoft Loop lever op til betegnelsen, da platformen har været under udvikling siden 2011, og nu endelig i 2023 ser dagens lys.

Hvad er Microsoft Loop?

Microsoft Loop hjælper dig med at oprette, administrere og dele projekter med kolleger og kan bedst af alt beskrives som en online projektmappe, hvor du kan se en liste over alle Loop-komponenter og Loop-sider, og hvem der i øjeblikket arbejder på dem. 

Microsoft Loop komponenter

Platformen består af følgende delelementer:

  • Loop Workspace
  • Loop Pages
  • Loop Components

Hvad kan man i praksis med Microsoft Loop?

Generelt så bruger man Microsoft Loop som en samarbejdsplatform omkring et fælles projekt og til formålet stiller platformen en række værktøjer og muligheder til rådighed for deltagerne:

  • Start hurtigt projekter med intelligente forslag
  • Tilføj et nyt teammedlem med kunstig intelligens (AI)
  • Arbejd sammen om et projekt hvor som helt når som helst
  • Tæt integration med Microsoft 365 herunder Word, Excel, Power Point og lign.

Hvordan kommer man i gang med Microsoft Loop?

For at komme i gang med at bruge Microsoft Loop, så skal mange have et abonnement på Microsoft 365 for at få adgang til og udnytte det fulde potentiale i den intelligente samarbejdsplatform.

Herefter skal man logge ind på Microsoft Loop med sin Microsoft konto via dette direkte link.

Findes der alternativer til Microsoft Loop?

Microsoft Loop er så absolut ikke den eneste projektorienterede samarbejdsplatform, der findes på markedet, hvor en rigtig populær platform er Slack, der har en imponerende brugerflade selv i gratis versionen. Ellers er der Google Workspace Essentials Starter, der byder på nogle af de samme funktioner som Microsoft Loop men mere begrænset i gratis versionen.
Nyere Ældre