Windows har en hemmelig nød-genstart-knap

 

Se hvordan du aktiverer og bruger den skjulte genstartsknap i nødstilfælde til Windows 11 og Windows 10, hvor du skal genstarte din PC.

Er der, intet der virker på din PC, så er din computer helt sikkert gået kold - og ja det kan faktisk også ske på en varm sommerdag.

Normalt er første reaktion, at benytte ALT + CTRL + DELETE for at genstarte computeren, men der findes faktisk en anden og effektiv nødløsning. hvor du benytter den indbyggede, for mange hemmelige, nød-genstart-knap i Windows.

Microsoft har faktisk gemt en nødstarts knap i ALT + CTRL + DELETE-menuen, som vi viser dig, hvordan du finder og bruger her.

Sådan laver du en Nødgenstart i Windows 11 og Windows 10

For at benytte den indbyggede knap i Windows til at lave en nødgenstart af din PC, skal du følge disse trin:
  1. Tryk på: AlT + CTRL + DELETE
  2. Hold CTRL mens du klikke med musen på Power-ikonet i nederste venstre side
  3. Under "Nødgenstart" klik på Ja for at genstarte nu
Har du fulgt ovennævnte vejledning, så skal din Windows-PC nu foretage en genstart af systemet, virker det ikke, og har du en Laptop, så kan du altid lave en genstart af din PC ved tage batteriet ud, hvis det er muligt på din enhed.

Du finder ikke helt samme form for nødgenstart, hvis du er indehaveren af en Mac. Men du kan naturligvis også afhjælpe problemet, hvis det er din Mac, der ikke svarer.
Nyere Ældre