Problemer med at installere AMD-drivere, så prøv vores fix!

 


Hvis du bruger et AMD-grafikkort, kan du nogle gange opleve problemer med installation af driverne på din Windows 11-PC.

Hvis du oplever problemer med, at Windows 11 ikke kan detektere AMD-grafikkortet (samme gælder for NVIDIA) på din PC, så start ud med at kontrollere, at dit operativsystem er opdateret under Windows Update, før du forsøger med mere komplekse rettelser som at købe et nyt grafikkort og lign.

En anden anbefaling er, at du forsøger at installere eller opdatere AMD-grafikkort driverne med AMD Driver Update Tool, som mange gange kan løse problemerne med grafikkortet i Windows 11.

Hvorfor kan mit system ikke registrere mit AMD-grafikkort?

En meget hyppig årsag til, at et AMD-grafikkort ikke kan registreres på din Windows 11-PC (samme gælder NVIDIA) kan skyldes problemer med dine drivere til grafikkortet.

Er dit AMD-grafikkort aktiveret på din PC?

Noget så basalt om manglende aktivering af dit grafikkort på din PC, kan være en grund til at AMD-grafikkortet ikke virker på din Windows 11-PC.

Hvordan aktiverer jeg AMD-grafikkort i Windows 11?

For at aktivere et AMD-grafikkort, eller hvilket som helst andet grafikkort, på en PC med Windows 11, skal du gøre sådan her:
  1. Højreklik på Start
  2. Vælg Enhedshåndtering
  3. Klik på Skærmkort
  4. Højreklik på AMD-grafikkortet
  5. Er grafikkortet ikke aktiveret, så klik på Aktiver enhed
Nu skulle dit AMD-grafikkort gerne kunne registreres i Windows 11, nu hvor det er blevet aktiveret, ellers anbefaler vi dig, at gå videre med vores næste vejledning til, hvordan du opdaterer en AMD-grafikkortdriver i Windows 11.

Hvordan opdaterer jeg AMD-grafikkortdriver i Windows 11?

For at opdatere AMD-grafikkortdriveren, eller hvilket som helst anden grafikkortdriver, på en PC med Windows 11, skal du gøre sådan her:
  1. Højreklik på Start
  2. Vælg Enhedshåndtering
  3. Klik på Skærmkort
  4. Højreklik på AMD-grafikkortet
  5. Vælg herefter Opdater driver
Nu skulle dit AMD-grafikkort gerne kunne registreres i Windows 11, ellers har vi lavet denne vejledning Fejlfinding ved problemer med grafikprocessoren (GPU), som du med fordel kan benytte.
Nyere Ældre