NVIDIA-grafikkort virker ikke i Windows 11, hvad gør jeg?

 


Problemer med at dit NVIDIA-grafikkort ikke bliver fundet på din Windows 11-PC, så prøv vores forslag med fixes, før du skifter grafikkort.


Hvis du oplever problemer med, at Windows 11 ikke kan detektere NVIDIA-grafikkortet (samme gælder for AMD) på din PC, så start ud med at kontrollere, at dit operativsystem er opdateret under Windows Update, før du forsøger med mere komplekse rettelser som at købe et nyt grafikkort og lign.

Mange gange kan du faktisk løse problemer med "NVIDIA Graphics Card Not Detected in Windows 11" med nogle simple handlinger i Windows 11, så du ikke skal til at pille ved hardwaren på din PC - og måske du alligevel ikke har råd til et nyt grafikkort.

Manglende aktivering af grafikkortet kan være årsag til at dit NVIDIA-grafikkort ikke registreres 

Noget så basalt om manglende aktivering af dit grafikkort på din PC, kan være en grund til at NVIDIA-grafikkortet ikke virker på din Windows 11-PC.

Problemer med dine drivere kan føre til, at dit NVIDIA-grafikkort ikke registreres

En meget almindelig forekommende årsag til, at et NVIDIA-grafikkort ikke kan registreres på din Windows 11-PC (samme gælder AMD) kan skyldes problemer med dine drivere til grafikkortet.

Hvordan aktiverer jeg NVIDIA-grafikkort i Windows 11?

For at aktivere et NVIDIA-grafikkort, eller hvilket som helst andet grafikkort, på en PC med Windows 11, skal du gøre sådan her:
  1. Højreklik på Start
  2. Vælg Enhedshåndtering
  3. Klik på Skærmkort
  4. Højreklik på NVIDIA-grafikkortet
  5. Er grafikkortet ikke aktiveret, så klik på Aktiver enhed
Nu skulle dit NVIDIA-grafikkort gerne kunne registreres i Windows 11, nu hvor det er blevet aktiveret, ellers anbefaler vi dig, at gå videre med vores næste vejledning til, hvordan du opdaterer en NVIDIA-grafikkortdriver i Windows 11.

Hvordan opdaterer jeg NVIDIA-grafikkortdriver i Windows 11?

For at opdatere NVIDIA-grafikkortdriveren, eller hvilket som helst anden grafikkortdriver, på en PC med Windows 11, skal du gøre sådan her:
  1. Højreklik på Start
  2. Vælg Enhedshåndtering
  3. Klik på Skærmkort
  4. Højreklik på NVIDIA-grafikkortet
  5. Vælg herefter Opdater driver
Nu skulle dit NVIDIA-grafikkort gerne kunne registreres i Windows 11, ellers har vi lavet denne vejledning Fejlfinding ved problemer med grafikprocessoren (GPU), som du med fordel kan benytte.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol