Download Microsoft PC Manager til Windows


Microsofts PC Manager-app giver mulighed for at administrere lagerplads, kontrollere opstartsapps og optimere systemet på flere måder.

Microsoft udgiver PC Manager Beta for at optimere Windows-ydeevne, der er en oplagt konkurrent til CCleaner, Huawei PC Manager og andre optimeringsprogrammer på markedet til PC.

Har du ikke allerede optimeringssoftware installeret på din PC, så er det værd at give PC Manager fra Microsoft et skud, da programmer udover at kunne optimere og rense en PC med Windows 11 og 10, byder på en overbevisende integration med selve styresystemet herunder Windows Sikkerhed.

Hvordan virker Microsoft PC Manager?

Appen samler allerede eksisterende funktioner til PC-optimering og -administration på ét praktisk sted på computeren, hvor brugerne selv kan bestemme og vælge, hvilke apps der kører ved opstart, administrere lagerplads og rydde ubrugte filer fra computeren ved hjælp af Mirosoft PC Manager.

Microsoft PC Manager scanner i praksis din PC for uønskede filer, kan frigøre RAM og samarbejder med Windows Sikkerhed for at blokere for ondsindede apps. 

Hvilke funktioner har Microsoft PC Manager?

Appen er faktisk ganske simpel og optager ikke de store systemmæssige ressourcer. Det gratis optimeringsværktøj fra Microsoft scanner den lagerpladsen på computeren for mulige filer og skrammel, der med fordel kan slettet. 

Der findes også er en RAM-boost-funktion, der kan være med til at frigøre mængden af  RAM på computeren, og der også en Task Manager-funktion ved at giver mulighed for at afslutte programmer, og programmet oplyse om den effekt, andre opstartsapps har på computerens ydeevne.

PC Manager fra Microsoft byder også på nogle af de velkendte funktioner fra Microsoft Sikkerhed herunder en Scan-funktioner, der scanner for trusler og kontrollerer Windows Update.

Hvor downloades Microsoft PC Manager?

Microsoft skulle allerede have uploadet PC Manager til Microsoft Store, men som en betaversion er appen endnu ikke synlige for almindelige brugere. Indtil da er det muligt at downloade Microsoft PC Manger fra en kinesisk underside på Microsofts egen hjemmeside, hvor du blot skal trykke på download-knappen i øverste højre side på Microsofts hjemmeside. Du kan downloade gratis via dette link: pcmanager.microsoft.com.
Nyere Ældre