En nylig Microsoft-udmelding efterlader brugerne i panik, da det ser ud til, at Windows Sikkerhed nu skal koste penge.

Microsoft har tilbudt antivirusbeskyttelse sammen med sine operativsystemer så langt tilbage som Microsoft Anti-Virus til MS-DOS fra 1993. Den nuværende Microsoft Sikkerhed startede livet som Microsoft AntiSpyware tilbage i 2005.

Mange Windows-brugere er forvirrede

Mange brugere er foruroliget over den nylige meddelelse om Microsoft Sikkerhed til enkelpersoner, fremadrettet kun er tilgængelig som en del af et betalt abonnement på Microsoft 365 skybaserede kontortjeneste. Hvad skete der lige med gratis?

Forvirrende meddelelse fra Microsoft

Microsoft har for kort tid siden udkommunikeret, at Windows Sikkerhed fremadrettet også tilbydes til Android, iOS og macOS, og i den forbindelse får brugerne let opfattelsen af, at det kun er muligt at bruge Windows Sikkerhed fremadrettet, hvis du har et betalt abonnement på Microsoft 365.

Windows-brugere behøver ikke bekymre sig

I sidste ende er der ingen egentlig ændring af Microsoft Sikkerhed Antivirus på Windows. Den nye Microsoft Sikkerhed for Enkeltpersoner beskytter strengt taget ikke-Windows-systemer. Der tilbydes  stedet antivirusbeskyttelse til macOS og Android (men ikke iOS) og webbeskyttelse på Android og iOS (men ikke macOS). Webbeskyttelse refererer til, hvad Windows-brugere kender som SmartScreen Filter.

Altså der er ingen ko på isen, så hvis du har en Windows 11 eller Windows 10-PC, så er Windows Sikkerhed stadigvæk gratis, og det kræver altså ikke en betalt udgave af Microsoft 365.

SÅDAN FINANSIERER DU DIT COMPUTERKØB

Er din økonomi lidt stram hver måned, så kan det være svært at finde plads til køb af en ny bærbar computer. Hvordan kan du så råd til at købe en ny computer? Svaret er faktisk ganske lige til, du kan nemlig vælge at lave et computerlån, hvor du kan nøjes med at betale et lille beløb tilbage hver måned uden at overbelaste din økonomi. Du bestemmer selv hvor meget, du vil betale tilbage fast hver måned efter aftale med låneudbyderen. Med et computerlån kan du nemlig tilpasse ydelsen efter, hvor meget du har råd og plads til at betale i dit budget. 

FORDELE VED AT VÆLGE ET COMPUTERLÅN

Der er mange gode grunde til at bruge et computerlån til at finansiere dit næste computerkøb:

  • Det går hurtigt
  • Ingen krav om sikkerhed
  • Nul udbetaling
  • Overkommelig månedlig ydelse

Når du låner penge til en computer, så foregår låneansøgningen normalt digitalt, og tager ganske få minutter. Du får normalt hurtigt svar på din låneansøgning og udbetaling af pengene sker typisk ret hurtigt, og mange gange allerede samme dag.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Affiliate Disclaimer: Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.