Windows 11 kan forbedre din PC-lyd

 

Uanset om du bruger højttalere eller hovedtelefoner, kan Windows 11 forbedre din lyd.

Du har investeret i et par fede hovedtelefoner fra Bose eller et par velspillende eksterne højtalere fra Sonos for at få et bedre lydoutput fra din PC.

Men, efter vi har tilslutte dine nye hovedtelefoner og dine eksterne højtalere, så lyder det hele stadigvæk en smule sløjt, når du afspiller din favorit Spotify-playliste på din PC.

Hvad er der så galt? Er det hovedtelefonerne der fejler, de eksterne højtalere, lydkortet i din PC eller måske er streamingkvaliteten på lyden simpelthen bare ringe på din musiktjeneste?

Gode råd kan være dyre, men hvis du har været utilfreds med lyden på din Windows 11-PC, før du har tilsluttet en ekstern lydenhed som hovedtelefoner eller højtaler, så skal svaret mange gange findes på din PC.

Der findes en indbygget funktion i Windows 11, som du kan bruge til at forbedre lyden på din computer, og har du lydproblemer, kan lydfunktionen "Gør lyd bedre" altså muligvis hjælpe dig.

Sådan aktiverer du indstillingen "Gør lyd bedre" i Windows 11

Du kan automatisk få forbedret lydkvaliteten ved at slå "Gør lyd bedre" til under lydindstillinger i Windows 11, og det gør du sådan her:
  1. Højreklik på Start
  2. Vælg Indstillinger
  3. Klik på System
  4. Vælg Lyd
  5. Klik på Alle lydenheder i bunden
  6. Vælg lydoutput under Outputenheder
  7. Aktiver Gør lyd bedre ved at gøre knappen til højre
  8. Afspil musik eller video for at lytte til forskellen
Hvis det ikke løser problemet, skal du fortsætte til dette direkte link til Microsoft, hvor du kan få hjælp til at køre det automatiske fejlfindingsværktøj til lyd i appen "Få hjælp".

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol