Windows 11 22H2-opdatering: Nye funktioner

 

Windows 11 2022 Update (22H2) tilføjer tilgængelighed, touch funktioner og nye apps. Her er de nye funktioner, du bør tjekke ud.

Microsoft har netop udgivet den første store opdatering til Windows 11 siden udrulningen i oktober måned 2012. 

Den nye opdatering, som Microsoft kalder Windows 11 2022 Update, indeholder nogle nyttige og meget efterspurgte nye funktioner.

Vi giver dig her en oversigt over de mest interessante funktioner i den seneste Windows 11-opdateringen, som du selv kan installere med vores Windows 11 2022 Update (22H2)-installationsvejledning.

1. Træk og slip til Proceslinien

Mange Windows 11-brugere har savnet muligheden for at trække og slippe filer på proceslinieikoner, men heldigvis løser 22H2-opdateringen denne problemstilling, og funktionen returnerer nu til Windows.

2. Mapper i Startmenuen

Med Windows 11 22H2-opdateringen kan du nu oprette mapper eller grupper af appikoner og placere dem i din Startmenu, og en anden ny funktion vedr. Startmenuen er muligheden for at vælge at have flere fastgjorte apps og færre anbefalede apps eller omvendt.

3. Opdateret Stifinder

Stifinder komme med en lang række ganske små og subtile opgraderinger i Windows 11 2022 Update, som Mappeeksempler, hvor de små miniaturebilleder, der er overlejret over filikonerne vender tilbage. Højreklik-kontekstmenuen får også en opgradering herunder muligheden for at åbne længere kontekstmenu ved at benytte CTRL-højreklik.

4. Nye touch funktioner

Den seneste opdatering til Windows 11 indeholder også en række nye touch funktioner såsom muligheden for at trylle Startmenuen frem ved at stryge op fra bunden af skærmen og muligheden for at bringer Hurtige indstillinger frem ved at stryge op fra bunden af skærmen.

5. Nye apps

Windows 11 22H2-opdateringen byder også på en række nye apps herunder en ny Lydoptager (Sound Recorder) og en ny udgave af Clip Champ. En anden nyhed er opdateringen af Family Safety-appen, der er en webbaseret app, som lader Microsoft 365-abonnenter holde øje med unge i husstand,en der har mobilappen til tjenesten installeret, eller dem, der bruger Xbox-spilkonsollen.

Nyere Ældre