Hvilken type egner sig bedst til opgaveskrivning, notater, studieportaler og regneark? Find svaret her!

Det er vigtigt, at du finde det rette arbejdsredskab inden studiestart, da et fejlkøb kan betyde lommesmerter og daglig irritation i skolearbejdet.

Vi klæder dig her på til købet af studie bærbar og studie tablet, så du er sikker på at foretage det bedste valg. 

Dit aktuelle behov bør afgøre valget

Som udgangspunkt er en tablet et godt et supplement til en computer, hvor en bærbar er særdeles velegnet til store tekstopgaver, grafisk arbejde og taltunge opgaver. 

En tablet er let og tynd, og er derfor nem at transportere med rundt. Den er samtidig rigtig god til de hurtige notater, beskeder og opslag på internettet.

Det er selvfølgelig individuelt og en smagssag, om du foretrækker det ene eller det andet. Et langt stykke hen ad vejen bør du dog investere i den tablet eller bærbar, som passer bedst til behovet på dit studie, så du er sikker på at komme i mål.

Fordelene ved at vælge en tablet til studiet

Vi giver dig her en hurtig liste med de bedste ting ved at vælge en tablet til skolearbejdet:

 • Hurtig opstartstid
 • Vægten er lille
 • Optager kun lidt plads i tasken
 • Rigtig lang batteritid
 • God til de hurtige opslag på nettet
 • Er rigtig god til E-bøger til studiet

Fordelene ved at vælge bærbar til studiet

Vi giver dig her en overskuelig liste med de bedste ting ved at vælge en bærbar til skolearbejdet:

 • Rigelig med lagerplads
 • Kan bruge Office-pakken
 • Godt med et fysisk tastatur til tekstopgaver
 • Velegnet til multitasking
 • God til redigering af billeder og film
 • Kører de fleste skole- og studieprogrammer

Skal du så vælge en tablet eller en bærbar til studiet?

To ting som vi mangler at behandle er størrelsen på din pengepung og din smag, som også er faktorer der kan påvirke valget af enhed til dit studie. Er pengepungen lille så vil mange gå med en ny tablet eller måske en brugt, billig bærbar på DBA. Går din smag i retning af Apples produkter, så kan du finde på at vælge en iPad fremfor en Windows 11-bærbar, da de cirka vil koste det samme, og din pengepug levner alligevel ikke overskud til en MacBook.

Er penge ikke et spørgsmål, så er du jo i den optimale situation, at du kan vælge enhed ud fra dit behov og smag.

Men, er der sådan generelt lidt lavvande i kassen fordi du er kommende studerende på SU, så bør du overveje det fornuftige i at låne pengene til at købe en studie bærbar for, så du slipper for at skulle bruge en tablet, som måske ikke er mest velegnet til formålet, og du kan også slippe for at købe en brugt computer på DBA, som nok er slidt og kan stå af, hvornår det skal være og samtidig er der ingen garanti. Derfor kan der være meget fornuft i, at oprettet et konkurrencedygtigt computerlån, så du kan få råd til en ordenligt bærbar computer til studiet.

SÅDAN FINANSIERER DU DIT COMPUTERKØB

Er din økonomi lidt stram hver måned, så kan det være svært at finde plads til køb af en ny bærbar computer. Hvordan kan du så råd til at købe en ny computer? Svaret er faktisk ganske lige til, du kan nemlig vælge at lave et computerlån, hvor du kan nøjes med at betale et lille beløb tilbage hver måned uden at overbelaste din økonomi. Du bestemmer selv hvor meget, du vil betale tilbage fast hver måned efter aftale med låneudbyderen. Med et computerlån kan du nemlig tilpasse ydelsen efter, hvor meget du har råd og plads til at betale i dit budget. 

FORDELE VED AT VÆLGE ET COMPUTERLÅN

Der er mange gode grunde til at bruge et computerlån til at finansiere dit næste computerkøb:

 • Det går hurtigt
 • Ingen krav om sikkerhed
 • Nul udbetaling
 • Overkommelig månedlig ydelse

Når du låner penge til en computer, så foregår låneansøgningen normalt digitalt, og tager ganske få minutter. Du får normalt hurtigt svar på din låneansøgning og udbetaling af pengene sker typisk ret hurtigt, og mange gange allerede samme dag.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Affiliate Disclaimer: Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.