Lidt forarbejde, inden der købes computer, kan spare dig for en masse irritationer på et senere tidspunkt. 

Uanset om du har bestemt dig for at købe en MacBook, en Windows-bærbar eller måske en Chromebook, så er der nogle enkle tommelfingerregler, som du bør følge, hvis du vil være sikker på at vælge rigtigt.

1. Hvad er dit behov

En computer er kan være en dyr investering, så det er en smart ting, at du har bestemt dig hvor hvilken computertype du skal investere i, så du undgår fejlkøb. Det gør du ved at kende dit behov, hvor du gør dig klart hvilke funktioner og detaljer, som er vigtigst for dig. 

2. Tænk dig om

Køb ikke den første og bedste computer, og du kan med fordel sætte dig godt ind i tingene ved at læse tests på nettet. Tænk dig godt om, før du køber ved også at tjekke priserne på prisportaler som PriceRunner på nettet. 

3. Køb på det rigtige tidspunkt

Du kan spare kassen ved at vente et par måneder med at købe en ny computer, da priserne på nye computermodeller typisk falder en hel del blot ganske få måneder efter introduktionen på markedet. Køb på det rigtige tidpunkt, hvis du har tid til at vente, som på udsalg og Black Friday. 

4. Undgå at betale overpris

Det er fint nok at betale et par hundrede kroner ekstra for den nye computer, hvis det er for at støtte den lokale computerbutik i byen. Ellers skal du ikke føle loyalitet overfor de store butikker, men udelukkende gå efter det bedste computertilbud - og selvfølgelig lige tjekke kundeanmeldelserne på Trustpilot. 

5. Afprøv computeren først

Du kan sagtens købe din nye computer i en webshop på nettet, og stadigvæk afprøve den før du køber. Tag et smut forbi computerudstillingen i Elgiganten eller Power, da du kan prøve mange forskellige mærker og modeller her, uden du nødvendigvis behøver at købe computeren det samme sted. 

SÅDAN FINANSIERER DU DIT COMPUTERKØB

Er din økonomi lidt stram hver måned, så kan det være svært at finde plads til køb af en ny bærbar computer. Hvordan kan du så råd til at købe en ny computer? Svaret er faktisk ganske lige til, du kan nemlig vælge at lave et computerlån, hvor du kan nøjes med at betale et lille beløb tilbage hver måned uden at overbelaste din økonomi. Du bestemmer selv hvor meget, du vil betale tilbage fast hver måned efter aftale med låneudbyderen. Med et computerlån kan du nemlig tilpasse ydelsen efter, hvor meget du har råd og plads til at betale i dit budget. 

FORDELE VED AT VÆLGE ET COMPUTERLÅN

Der er mange gode grunde til at bruge et computerlån til at finansiere dit næste computerkøb:

  • Det går hurtigt
  • Ingen krav om sikkerhed
  • Nul udbetaling
  • Overkommelig månedlig ydelse

Når du låner penge til en computer, så foregår låneansøgningen normalt digitalt, og tager ganske få minutter. Du får normalt hurtigt svar på din låneansøgning og udbetaling af pengene sker typisk ret hurtigt, og mange gange allerede samme dag.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Affiliate Disclaimer: Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.