Du kan med mellemrum have behov for at skrive og redigere i et PDF-dokument. Se hvordan du gør her.

PDF-dokumenter er en af de mest udbredte filtyper, når vi skal skal vedhæfte og videresende dokumenter fra PC, smartphone og tablet.

Derfor sker det ofte, at vi kan have behov for at skrive og redigere i et PDF-dokument, hvilket som udgangspunkt ikke er muligt, da der er tale om en låst dokumenttype, der ikke kan skrives, rettes eller redigeres i.

Ligesom der findes en metode til at konvertere PDF til Excel, så findes der også en metode til at konvertere PDF til Word, og vi kigger her nærmere på, hvordan du kan rette, skrive og redigere i PDF-dokumenter med den smarte og gratis app SwifDoo PDF.

Redigering og konvertering af PDF-dokumenter

SwifDoo PDF gør det muligt at redigere direkte i PDF-filer, og konvertere PDF-filer til Word-dokumenter.

Sådan kommer du gang

Først skal du downloade programmet SwifDoo PDF på hjemmesiden SwifDoo, hvorefter du skal installere programmet på din PC.

Sådan laver du PDF om til Word

Du kan via den indbyggede konverteringsfunktion i SwifDoo PDF let lave PDF-dokumenter om til redigerbare Word-dokumenter. 

Du laver en PDF om til Word sådan her:
  1. Åbn programmet, og klik på SwifDoo øverst til venstre
  2. Placer musemarkøren på Export PDF as
  3. Vælg herefter Word
Der går nu nogle ganske få minutter, hvorefter dit PDF-dokument er konverteret til en Word-fil.

SÅDAN FINANSIERER DU DIT COMPUTERKØB

Er din økonomi lidt stram hver måned, så kan det være svært at finde plads til køb af en ny bærbar computer. Hvordan kan du så råd til at købe en ny computer? Svaret er faktisk ganske lige til, du kan nemlig vælge at lave et computerlån, hvor du kan nøjes med at betale et lille beløb tilbage hver måned uden at overbelaste din økonomi. Du bestemmer selv hvor meget, du vil betale tilbage fast hver måned efter aftale med låneudbyderen. Med et computerlån kan du nemlig tilpasse ydelsen efter, hvor meget du har råd og plads til at betale i dit budget. 

FORDELE VED AT VÆLGE ET COMPUTERLÅN

Der er mange gode grunde til at bruge et computerlån til at finansiere dit næste computerkøb:

  • Det går hurtigt
  • Ingen krav om sikkerhed
  • Nul udbetaling
  • Overkommelig månedlig ydelse

Når du låner penge til en computer, så foregår låneansøgningen normalt digitalt, og tager ganske få minutter. Du får normalt hurtigt svar på din låneansøgning og udbetaling af pengene sker typisk ret hurtigt, og mange gange allerede samme dag.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Affiliate Disclaimer: Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.