Sådan konverterer du PDF til Excel gratis

 

Har du behov for at konvertere tal fra et PDF-dokument til et Microsoft Excel-regneark, så findes der et smartere alternativ til copy paste.

Den mest almindelige filtype at modtage dokumenter i på mail og i skyen er PDF, da modtageren typisk er afskrevet fra at kunne redigere i indholdet, og de fleste har en enhed der kan læse PDF-dokumenter.

Det er også muligt at redigere i en PDF-fil og omdanne en PDF til et Word-dokument, hvis du har behov for det.

Når du modtager et PDF-dokument med tal, grafer og statistikker kan behovet let opstå for at skulle behandle talmaterialet i et Excel-ark til videre forarbejdning, eller til integrering i et større regneark.

Den mest almindelige måde, at flytte tal, tabeller og grafer fra PDF til Excel er ved at copy paste indholdet over i Excel-arket, hvilket er en tidskrævende og træls proces.

Alternativet er at konvertere PDF til Excel automatisk, hvilket vi viser dig, hvordan du kan gøre her ganske gratis med vores favoritværktøj til at udføre jobbet.

Automatisk PDF til Excel-konverteringsværktøj fra Adobe

Adobe Acrobat tilbyder et online værktøj, hvor du gratis kan konvertere en PDF til til Excel i filformaterne XLS og XLSX.

Sådan virker PDF til Excel-konverteringsværktøj fra Adobe

Når du benytter online tjenesten fra Adobe Acrobat til at lave en PDF-fil om til en Excel-fil, så vælger du først den PDF-fil, som  derefter uploades til Adobe Document Cloud, hvorefter du vælger hvilken Excel-filtype, som du vil konvertere filen om til. 

Herefter overfører konverteringsværktøjet PDF-indholdet til Excel-rækker og kolonner, som du herefter har mulighed for at redigere i efter forgodtbefindende.

Kom i gang med PDF til Excel-konverteringsværktøj fra Adobe

For at komme i gang med at konvertere dit PDF-dokument til en Excel-fil, så skal du besøge Adobes hjemmeside via dette link

Husk at vælge den rigtige Excel-filtype

Husk at vælge den korrekte Excel-filtype, så du er sikker på at kunne redigere filen efterfølgende i din Microsoft Office-pakke. XLS-filformatet er et gammelt format, der anvendes af Microsoft Excel 2003 og længere tilbage, hvor det nye XLSX-filformat gælder fra Microsoft Excel 2007 og fremefter. Hvis du gerne vil arbejde med XLSX-filformatet i Microsoft Excel 2003, kan du gratis downloade Microsoft Office Compatibility Pack for at åbne, redigere og gemme XLSX-filer på din computer.

Nyere Ældre