Vi giver dig nogle nyttige genveje til gratis og billigere streamingtjenester, så du kan holde de månedlige udgifter nede.

TV-streaming er i vækst, hvor mange danskere efterhånden har mere end en streamingtjeneste i husholdningen. Der findes en lang række af populære streamingudbydere af film og serier, og fælles for de fleste af disse tjenester, så er de over den sidste års tid blevet dyre på det månedlige abonnement.

Jagten er derfor gået ind på at finde nogle billigere alternativer eller måder at streame sit favoritindhold på, og det giver vi nogle tips til her.

1. Vælg gratis streaming

Der er som sagt ingen grund til at betale noget noget, som du kan få gratis andre steder, og det samme gør sig gældende for streaming. Der findes nemlig en lang række steder, hvor du kan streame gratis indhold. Er du til serie, reality og en film i ny og næ, så anbefaler vi dig Pluto TV, som er en gratis reklamefinansieret streamingtjeneste, som drives af Paramount Streaming. Er du mere til film og dokumentarer fra hele verden, så anbefaler vi dig Filmstriben, hvor du kan låne gratis film online med lånerkortet til dit lokale bibliotek. Vores sidste anbefaling til gratis og billigere streaming er DR TV, hvor du kan se DR's tv-kanaler direkte og se tidligere tv-programmer on demand på forskellige platforme og operativsystemer.

2. Vælg streaming med reklamer

Nu kommer vi så til en af de mere interessante anbefaling, når det kommer til billig streaming, og det er streamingtjenester med reklamefinansieret indhold til en lavere månedlig abonnementspris. Rygterne vil vide, at nåde Netflix og Disney er på vej med reklamer, så vi i løbet af kort tid kan oprettet et billigere abonnement til de to ultrapopulære streamingtjenester mod accepten af, at der vises reklamer mellem indholdet.

3. Brug en VPN-forbindelse til streaming

En VPN er en lille APP, som du kan benytte til at oprette forbindelse til internettet, der gør at du kan anonym online. Din internettrafik bliver krypteret, så det ikke er muligt for din internetudbyder og hackere at spore og følge med i, hvad du laver på nettet. En VPN-forbindelse kan også bruges til at få et billigere streaming, da der findes billigere abonnementspriser i en lang række lande. Et praktisk eksempel fra den virkelige verden. Netflix koster normalt omkring 99 kroner pr. måned, men ved at følge vores Netflix-guide kan du reducere prisen for et abonnement til omkring 60 kroner pr. måned. Tricket involverer brugen af en VPN-forbindelse og skifte af geolokation. 

4. Bliv medlem af en fordelsklub til streaming

Kundeklubber eller fordelsklubber om du vil, har vundet hastigt indpas i Danmark, og flere af disse klubber tilbyder streamingtjenester gratis i en periode eller streamingtjenester til en nedsat pris, som en del af medlemskabet. Et eksempel på en rigtig velfungerende og gratis kundeklub er Elgigantens kundeklub, der i perioder har rigtige gode tilbud på streaming, som en del af sine medlemsfordele.

SÅDAN FINANSIERER DU DIT COMPUTERKØB

Er din økonomi lidt stram hver måned, så kan det være svært at finde plads til køb af en ny bærbar computer. Hvordan kan du så råd til at købe en ny computer? Svaret er faktisk ganske lige til, du kan nemlig vælge at lave et computerlån, hvor du kan nøjes med at betale et lille beløb tilbage hver måned uden at overbelaste din økonomi. Du bestemmer selv hvor meget, du vil betale tilbage fast hver måned efter aftale med låneudbyderen. Med et computerlån kan du nemlig tilpasse ydelsen efter, hvor meget du har råd og plads til at betale i dit budget. 

FORDELE VED AT VÆLGE ET COMPUTERLÅN

Der er mange gode grunde til at bruge et computerlån til at finansiere dit næste computerkøb:

  • Det går hurtigt
  • Ingen krav om sikkerhed
  • Nul udbetaling
  • Overkommelig månedlig ydelse

Når du låner penge til en computer, så foregår låneansøgningen normalt digitalt, og tager ganske få minutter. Du får normalt hurtigt svar på din låneansøgning og udbetaling af pengene sker typisk ret hurtigt, og mange gange allerede samme dag.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Affiliate Disclaimer: Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.