Lav din egen app uden at kode med Bubble

Bubble er et visuelt programmeringssprog, som gør det muligt for ikke-tekniske personer at opbygge webapplikationer uden at skulle skrive kode.


Mange afholder sig fra at give sig i kast med udvikling af webapps, da det for det meste kræver kendskab til kodning. 

Bubble er en udviklingsplatform, der gør det nemt og overkommeligt for alle at lave alle slags dynamiske og interaktive webapps uden kendskab til den bagvedliggende kode, da der er tale om en visuel platform.

Interaktivitet betyder alt for brugernes engagement, hvor det giver et langt større brugerengagement, hvis du præsenterer indholdet i form af en webapplikation frem for en statisk hjemmeside, og du behøver ikke at have kendskab til kodning for at lave fremragende, interaktive webapps.

Hvad er Bubble?

Bubble er et intuitivt visuelt programmeringssprog til udvikling af webapps, hvor kodning fra brugernes side ikke er påkrævet. og der findes en række nyttige vejledninger, som brugerne kan støtte sig til. Programmet tilbydes i en gratis og en betalt version, hvor det er muligt at lave en komplette og velfungerende webapps med den gratis version.

Hvad kan du lave med Bubble?

I alt sin enkelthed så giver Bubble dig mulighed for at udvikle webapplikationer visuelt, så du ikke behøve at kunne kode.

Hvordan bruger du Bubble?

Du bruger programmet direkte i din browser ved at besøge hjemmesiden Bubble.io, hvor du opretter dig som bruger, og så er du sådan set klar til at komme i gang med at udvikle din første webapplikation.

Hvordan får du hjælp og inspiration til Bubble?

Hvis du har behøv for hjælp og inspiration til at bygge din webapplikation, så finder du et menupunktet "Showcase" på Bubble.io, hvor du kan finde inspiration, og under menupunktet "Academy" finder du hjælp.

Er det hurtigt at lave en webapplikation med Bubble?

Det tager ikke lang tid at opbygge en webapplikation med Bubble, men hvis du skal have et langtidsholdbart output, så tager det normalt en professionel udvikler 4 til 6 uger at lave en ordentlig og velfungerende webapplikation. Det kan du jo bruge rent tidsmæssigt som en rettesnor for at få en ide til til tidsomfanget. Hvis du sammenligner med, at skulle lære kodning fra bunden, så er Bubble et superhurtigt alternativ til udvikling af webapps.

Nyere Ældre