Hvis rullehastigheden på musehjulet ikke føles rigtig, giver Windows 11 dig mulighed for at indstille rulningen efter dine præferencer.

Rullehastigheden på musehjulet er i Windows 11 typisk velegnet til de fleste brugere. 

Men hvis du føler, at der er behov for hurtigere eller langsommere scrolling, er det ligesom det er muligt at indstille hastigheden på musemarkøren i Windows 11, også muligt at indstille antallet af linier, der skal rulles ad gangen, eller angive at der skal rulles et skærmbillede ad gangen.

Vi viser dig her, hvordan du ganske enkelt selv kan tilpasse rullehastigheden på din mus i Windows 11.

Sådan ændres musens rulleindstillinger i Windows 11

For at skifte rullehastighed på musehjulet i Windows 11, skal du gøre sådan her.

Figur 1: Ændring af musens rulleindstillinger i Windows 11

  1. Åbn Indstillinger
  2. Klik på Bluetooth og enheder i venstre side
  3. Vælg Mus i højre side
  4. Vælg en af mulighederne: Flere linier ad gangen eller Et skærmbillede adgangen, se figur 1
  5. Nedenunder indstiller du det antal Linier der skal rulles ad gangen
Når du har gennemført ovennævnte trin, så vil musehjulet være indstillet med de nye konfigurationer, næste gang du scroller med musen på skærmen.

SÅDAN FINANSIERER DU DIT COMPUTERKØB

Er din økonomi lidt stram hver måned, så kan det være svært at finde plads til køb af en ny bærbar computer. Hvordan kan du så råd til at købe en ny computer? Svaret er faktisk ganske lige til, du kan nemlig vælge at lave et computerlån, hvor du kan nøjes med at betale et lille beløb tilbage hver måned uden at overbelaste din økonomi. Du bestemmer selv hvor meget, du vil betale tilbage fast hver måned efter aftale med låneudbyderen. Med et computerlån kan du nemlig tilpasse ydelsen efter, hvor meget du har råd og plads til at betale i dit budget. 

FORDELE VED AT VÆLGE ET COMPUTERLÅN

Der er mange gode grunde til at bruge et computerlån til at finansiere dit næste computerkøb:

  • Det går hurtigt
  • Ingen krav om sikkerhed
  • Nul udbetaling
  • Overkommelig månedlig ydelse

Når du låner penge til en computer, så foregår låneansøgningen normalt digitalt, og tager ganske få minutter. Du får normalt hurtigt svar på din låneansøgning og udbetaling af pengene sker typisk ret hurtigt, og mange gange allerede samme dag.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Affiliate Disclaimer: Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.