Gør din computer hurtigere med en hurtig og effektiv omgang forårsrengøring.

De fleste af os har oplevet at vores computer bare bliver langsommere og langsommere, og det kan være en ret frustrerende oplevelse.

Heldigvis findes der da nogle ting, som du kan foretage dig, for at gøre din computer hurtig igen - og her hjælper det at foretage en forårsrengøring af din PC.

1. Rengør din computer ind- og udvendig

Det første sted du gør starte er at rengøre din PC både ind- og udvendig. Den udvendige rengøring kan du klare med en sprit og en klud til aftørring af alle overfladerne fra kabinet til skærm og tastatur. Når der kommer til en indvendige rengøring af din computer, så er mest relevant, hvis du ejer en stationær PC, så kan skrue sidepladen af og rengøre for støv og skidt og her benytter du bedst en klud og en støvsuger og alternativt komprimeret luft på dåse.

2. Slet overflødige programmer og filer

De næste trin i forårsrengøringen af din computer, er hvor du skal til at rydde op i overflødige programmer, filer og billeder på din harddisk. En god tommelfingerregel er, at har du ikke brugt programmerne og filerne de sidste 12 måneder, så kan du med god samvittighed slette dem fra din computer. Du sparer adskillige gigabytes på denne måde, og din computer vil helt sikkert bliver hurtigere.

3. Brug et program til rensning

Du afslutter forårsrengøringen med at rense din computer med et renseprogram, som er et program til forbedre ydeevnen på din PC, så den ikke er langsom mere. Et godt rensningsprogram til PC finder ofte en masse midlertidige filer og andre ting. der fylder uden at skulle bruges, som programmet herefter sletter. Mange programmer til at rense computere har også mulighed for at deaktivere eller fjerne tunge opstartsprogrammer, der er med til at gøre computeren langsom. Hvis du vil lave en ordentlig rensning af din PC, så anbefaler vi, at du bruger CCleaner, som er gratis, og som du kan læs mere om her.

SÅDAN FINANSIERER DU DIT COMPUTERKØB

Er din økonomi lidt stram hver måned, så kan det være svært at finde plads til køb af en ny bærbar computer. Hvordan kan du så råd til at købe en ny computer? Svaret er faktisk ganske lige til, du kan nemlig vælge at lave et computerlån, hvor du kan nøjes med at betale et lille beløb tilbage hver måned uden at overbelaste din økonomi. Du bestemmer selv hvor meget, du vil betale tilbage fast hver måned efter aftale med låneudbyderen. Med et computerlån kan du nemlig tilpasse ydelsen efter, hvor meget du har råd og plads til at betale i dit budget. 

FORDELE VED AT VÆLGE ET COMPUTERLÅN

Der er mange gode grunde til at bruge et computerlån til at finansiere dit næste computerkøb:

  • Det går hurtigt
  • Ingen krav om sikkerhed
  • Nul udbetaling
  • Overkommelig månedlig ydelse

Når du låner penge til en computer, så foregår låneansøgningen normalt digitalt, og tager ganske få minutter. Du får normalt hurtigt svar på din låneansøgning og udbetaling af pengene sker typisk ret hurtigt, og mange gange allerede samme dag.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Affiliate Disclaimer: Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.