Skift størrelse, farve og typografi på musemarkøren i Windows 11

 

Hvis du har behov for at ændre størrelse, farve eller udseende på din musemarkør, så viser vi dig her, hvor let du gør det på en Windows 11-PC.

Hvis musemarkørens aktuelle størrelse, farve eller typografi (udseende) ikke matcher dine behov, så behøver du ikke leve med tingene tilstand, da du let selv kan gøre noget ved tingene, og det er faktisk lige så let som, hvis du ønsker at justere hastighed på musemarkøren i Windows 11.

Der kan være flere årsager til, at du gerne vil lave ændringer ved musemarkøren, hvor det mest nærliggende er, at du er svagtseende, lettere kan finde musemarkøren, hvis den er større eller har en anden farve og form.

En anden grund til at skifte udseende og farve på din musemarkør er for at få musen til at matche til dit valgte Windows 11-tema.

Heldigvis er det let at ændre størrelse, farve og typografi på musemarkøren i Windows 11, og det guider vi dig igennem her.

Sådan ændrer du størrelse, farve og udseende på musemarkøren i Windows 11

For at foretage justeringer på musemarkørens i Windows 11 ved hjælp af Indstillinger, skal du gøre sådan her:

Figur 1: Ændring af musemarkør i Windows 11

  1. Åbn Indstillinger
  2. Klik på Tilgængelighed i venstre side
  3. Vælg Musemarkør og touch i højre side
  4. Juster selv Typografi, Farve og Størrelse som vist i figur 1
Du kan nu prøve dig frem med de forskellige indstillinger, så kan du altid skifte udseende, farve og størrelse tilbage igen, hvis du ikke er tilfreds med resultatet ved at følge vores vejledning igen.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol