Indstilling af hastighed på musemarkør i Windows 11

 

Hvis du har behov for at ændre din musemarkørhastighed, så viser vi dig her, hvor let du gør det på en Windows 11-PC.

Hvis musemarkørens aktuelle hastighed ikke stemmer overens med dine behov, så kan det give problemer og unødige vanskeligheder under arbejdet foran din computer.

Det kan være, at du du vil have hastigheden til at være langsommere for nemmere at kunne finde musemarkøren, men det kan også være, at du vil have musemarkørens hastighed sat op, så det går hurtigere selv ved små bevægelser med musen i spil og lign.

Heldigvis er det lige så let at ændre hastigheden på musemarkøren i op- eller nedagående retning i Windows 11, som det er at ændre rullehastigheden på musen i Windows 11, og det guider vi dig igennem her, og det er faktisk lige så let som, hvis du ønsker at skifte størrelse, farve og udseende på musemarkøren i Windows 11.

Sådan ændres musens hastighed ved hjælp af Indstillinger i Windows 11

For at justere musemarkørens hastighed i Windows 11 ved hjælp af Indstillinger, skal du gøre sådan her:

Figur 1: Justering af musemarkør i Windows 11

  1. Åbn Indstillinger
  2. Klik på Bluetooth og enheder i venstre side
  3. Vælg Mus i højre side
  4. Musemarkørens hastighed kan du nu regulere som vist i figur 1
Du har også mulighed for at udskifte en primære museknap, eller indstille hvor mange linier musehjulet skal rulle ad gangen.

SÅDAN FINANSIERER DU DIT COMPUTERKØB

Er din økonomi lidt stram hver måned, så kan det være svært at finde plads til køb af en ny bærbar computer. Hvordan kan du så råd til at købe en ny computer? Svaret er faktisk ganske lige til, du kan nemlig vælge at lave et computerlån, hvor du kan nøjes med at betale et lille beløb tilbage hver måned uden at overbelaste din økonomi. Du bestemmer selv hvor meget, du vil betale tilbage fast hver måned efter aftale med låneudbyderen. Med et computerlån kan du nemlig tilpasse ydelsen efter, hvor meget du har råd og plads til at betale i dit budget. 

FORDELE VED AT VÆLGE ET COMPUTERLÅN

Der er mange gode grunde til at bruge et computerlån til at finansiere dit næste computerkøb:

  • Det går hurtigt
  • Ingen krav om sikkerhed
  • Nul udbetaling
  • Overkommelig månedlig ydelse

Når du låner penge til en computer, så foregår låneansøgningen normalt digitalt, og tager ganske få minutter. Du får normalt hurtigt svar på din låneansøgning og udbetaling af pengene sker typisk ret hurtigt, og mange gange allerede samme dag.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Affiliate Disclaimer: Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.

Nyere Ældre