Husk at opdatere Windows 10 til version 21H2

 

Du skal skyde dig at opdatere din Windows 10-PC for at modtage fremtidige sikkerhedsopdateringer.

Hvis du vil undgå at komme til at sidde tilbage med en computer med et forældet og usikkert styresystem, så skal du opdatere din PC med det samme.

Windows 10 version 20H2 vil nemlig ikke blive understøttet længere fra den 10. maj 2022, hvorfor det kan få alvorlige følger for din PC, hvis du ikke får den opdateret inden denne slutdato.

Microsoft opfordrer derfor alle Windows 10-brugere at opdatere til Windows 10 21H2, hvis det ikke allerede er sket.

Hvorfor du skal opdatere din computer nu?

Microsoft stopper som sagt med at udsende opdateringer til Windows 10 version 20H2 den 10. maj 2022, hvilket betyder, at din PC efter den dato sikkerhedsmæssigt vil være hullet som en si, hvis du ikke får opdateret den.

Hvis du ikke har opdateret din PC til Windows 10 21H2 inden denne dato, så er du efterfølgende nødsaget til at kontakte Microsoft support for at få hjælp med opdateringen, og det kan være en lidt omstændig affære.

Derfor bør du allerede nu få installeret den pågældende opdatering af din Windows 10-PC, men du kan dog også vælge at skifte gratis til Windows 11 ved samme lejlighed, hvilket kræver, at du tester om din PC opfylder kravene til at køre Windows 11.

Sådan opdaterer du din PC til Windows 10 til version 21H2

Du kan manuelt tjekke om 21H2-opdateringen er klar i Windows Update til at blive installeret på din Windows 10 PC. og det gør du sådan her.
  1. Åbn Indstillinger
  2. Klik på Windows Update
  3. Vælg Søg efter opdateringer
Hvis der er en opdatering klar, så klikker du blot på den, så bliver den installeret automatisk.

Hvis du ikke har modtaget Windows 10 version 21H2-opdateringen endnu, så anbefaler vi dig, at du opdaterer Windows Update Assistant fra Microsoft, så er du sikker på at modtage alle opdateringer til dato af Windows 10.

Er du i tvivl om, hvilken version af Windows 10 du egentlig har installeret på din PC, så kan du tjekke versionen af Windows 10 ved at klikke på Oplysninger om operativsystemets build til højre på skærmen under Windows Update.

Nyere Ældre