Opdater Windows 10 på din PC med et enkelt klik

 

Opdater din computer til den nyeste udgave af Windows med det smarte program Windows Update Assistant fra Microsoft.

Er det en krig og madpakke siden, at du sidst har opdateret Windows 10 på din computer, så skal du gennem rigtig mange manuelle Windows opdateringer. 

Har du ikke opdateret sin Windows-PC siden funktionsopdateringen som Windows 10, version 1909, som udkom for lang tid siden, så kommer det til at tage rigtig lang tid at opdatere din  PC til den nyeste udgave af Windows.

Microsoft har udviklet et smart lille program, som hedder Windows 10-opdateringsassistent, som med et snuptag springer alle de gamle opdateringer over, og går direkte til den nyeste Windows 10-opdatering som eksempelvis Windows 10 Maj 2021-opdatering.

Se hvor du hvordan du henter programmet Windows Update Assistant, og bruger det til at opdatere Windows 10 på din PC - det virker også til Windows 11.

Sådan kommer du i gang med programmet

Det er helt gratis at benytte programmet Windows Update Assistant, og det første du skal gøre et at hente programmet via dette link til Microsofts hjemmeside.

Figur 1: Windows Update Assistant Download

Når du er kommet ind på hjemmesiden, så skal du klikke med musen på "Opdater nu" for at komme i gang, hvorefter programmet bliver downloadet til din computer.

Figur 2: Windows Update Assistant Installation

Herefter finder du programmet i mappen "Overførsler", hvor du skal klikke på programfilen, så bliver det installeret på din PC.

Sådan bruger du programmet

Efter du har installeret programmet på din computer, så er du klar til at få Windows Update Assistant til automatisk at opdatere Windows 10 på din PC.

Figur 2: Windows Update Assistant Opdater nu

Først skal du klikke på genvejen til Opdateringsassistent til Windows 10 på skrivebordet, hvorefter programmet starter.

Nu kan du så se en meddelelse, der indeholder en opfordring til at din PC til den nyeste version af Windows 10. Du kan se det nuværende versionsnummer på din Windows 10 og den nye version, som Microsoft anbefaler dig at opdatere til.

Hvis din PC allerede er opdateret til den nyeste version af Windows 10, så indeholder meddelelsen en besked om, at din PC er opdateret med den nyeste udgave af Windows.

For at opdatere din PC til den nyeste version af Windows 10, skal du trykke på knappen "Opdater nu", hvorefter Windows Update Assistant går i gang med at hente den nyeste Windows-opdatering til din PC, og husk det kræver en internetforbindelse.

Når programmet er færdig med at hente Windows 10-opdateringen, bliver du bedst om at genstarte din PC, hvorefter selve installationen går i gang, og det kan godt tage noget tid, og du må ikke slukke for computeren mens selve installation er i gang.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol