Windows 11-opgradering blokeres, hvad gør jeg?

 

Flere oplever ikke at kunne opgradere til Windows 11, selvom computeren opfylder kravene. Se en mulig løsning på problemet her!

Hvis du bruger Internet Explorer som standardbrowser i Windows 10, vil du kunne opleve, at Microsoft forhindrer dig i at opgradere til Windows 11, selvom din PC opfylder minimumsystemkravene til at køre Windows 11

Heldigvis findes der en rigtig enkel løsning på problemet, hvis du oplever at Microsoft aktivt blokerer for din Windows 11-opgradering, som vi viser dig her i vores lille vejledning.

Hvorfor blokerer Microsoft for Windows 11-opgradering?

Svaret på det spørgsmål er faktisk ret enkelt, og det er, at Microsoft er i gang med at udfase Internet Explorer til fordel for Microsoft Edge-browseren, som de gerne vil have brugerne til at skifte til. da den gamle Internet Explorer ikke er sikker mere.

Sådan løser du problemet

Hvis du oplever ovennævnte problemstilling, så løser du problemet ved at skifte din standardbrowser i Windows 10 fra Internet Explorer til Microsoft Edge, så kan du altid bagefter Windows 11-opgraderingen skifte til en ny internetbrowser i Windows 11 efter eget valg. Og du kan skifte standardbrowser i Windows 11 med et enkelt klik.

Sådan skifter du fra Internet Explorer til Microsoft Edge

Der er flere måde, som du kan vælge at udskifte din standardbrowser i Windows 10 fra Internet Explorer til Microsoft Edge. Vi anbefaler, at du besøger Microsoft Store på din PC og søger på "Microsoft Edge" og siger ja til at installation af Microsoft Edge, da det efter vores mening er den mest simple metode til browserskift i Windows 10.

Sådan flytter du dine data til Microsoft Edge

Når du først har skiftet til Windows Edge på din PC, så anbefaler vil at du importerer alle dine data herunder bogmærker (favoritter) og adgangskoder fra Internet Explorer til den nye browser, før du opgraderer til Windows 11 på din PC.

Du importerer dine data til Microsoft Edge sådan her: Indstillinger > Profiler > Importer data.

Nyere Ældre