Skal jeg købe en ny bærbar for at få WiFi 6?

 

Er det trådløse netværk sløvt, selvom du opgraderer med en WiFi-router? Så er det på tide at kigge på din bærbar for at få en hurtigere hastighed.

WiFi 6 er nyeste standard indenfor trådløse internetforbindelser, også kendt som 802.11ax, og der er gode grunde til at opgradere. Den nye WiFi-standard  er væsentlig hurtigere internet og en bedre dækning i hjem og virksomheder sammenlignet med WiFi 5.

Selvom du har opgraderet til en WiFi 6-router, vil du godt kunne opleve, at du ikke får nogen forbedring af hastigheden eller dækningen i forhold til din gamle trådløse router, når du anvender din computer. Grunden hertil skal typisk findes i, at den computer som der bliver koblet på det trådløse netværk ikke understøtter WiFI 6.

Her kan du så vælge at købe en ny bærbar, som understøtter WiFi 6 eller gå skridtet fuldt ud og smide penge efter en bærbar med Wi-Fi Dual Station support, der sammen med Windows 11 vil give det absolut hurtigste WiFi 6-netævrk, som du kan få på markedet.

En anden mulighed er, at du erstatter dit gamle og sløve netværkskort i computeren med en ny USB-adapter, der også har WiFi 6.

Her godt tre år efter introduktionen af WiFi 6 er prisen efterhånden ved at være attraktiv på en WiFi 6 USB Adapter.

Opgrader din bærbar til den nyeste generation af WiFi med en prisbillig USB-adapter

Der findes en række WiFi 6 USB Adaptere fra forskellige producenter, hvor vi vil anbefale dig AX56 WiFi 6 USB Adapter, som vi lige nu har set hos Dustin Home til omkring 600 kroner.

ASUS AX56 WiFi 6 USB Adapter

ASUS AX56 WiFi 6 USB Adapter er en af bedste bedste adaptere på markedet lige nu, når det kommer ydelse, rækkevidde og stabilitet.

Den lille USB Adapter har følgende egenskaber:

  • Båndbredde op til 1800 Mbit/s
  • Understøtter WPA3 for bedre sikkerhed
  • Medfølgende holder og 2 foldbare antenner

En af de store store plusser med denne WiFi 6 USB Adapter er udover prisen, at den kommer med hele to udvendige antenner, der er med til at sikre en god dækning rækkevidde i huset eller virksomheden,

Du får samtidig en enkel installation i Windows 10 og 11, da der ikke kræves download eller fysiske medier for at foretage installationen af ASUS AX56 WiFi 6 USB Adapteren, da driveres kommer forudinstalleret på donglen. Det betyder i praksis at første gang du smider den i USB-porten, så installerer den selv den nødvendige software.

 Du skal huske for at få den eksterne WiFi 6 USB Adapter til at virke, så skal netværkskortet på din PC være deaktivere. Det klarer du nemt, gælder både for Windows 10 og Windows 11, under Enhedshåndtering > Netværkskort.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol