Overvåg hjemmenetværket med GlassWire

 

Dette Windows-program gør det muligt at få et nøje overblik over netværkstrafikken på dit netværk derhjemme.

Den gratis GlassWire-app gør det muligt at se en status over, hvad der sker på dit netværk lige nu og og tidligere hændelser. Der findes oplysningerne om trafikken, hvem og hvilke enheder, der står bag trafikken og hvor trafikken kommer fra og hvor den går hen.

Alle disse informationer kan du benytte proaktivt til at opdage malware og blokere apps, der opfører sig forkert eller blot er mistænkelige i forhold til sikkerheden.

Udover selve muligheden for at overvåge netværksaktiviteten kommer GlassWire også med en indbygget Firewall, der overvåger adgangen til den indbyggede Firewall i Windows 10 og Windows 11.

Når du har aktiveret Firewallen i Windows, kan du benytte GlassWire aktivt til at blokere adgangen for programmer eller forbindelser, der er uønskede.

Generelt er det gratis netværksprogram let at bruge og overskueligt opbygget med en god samlet oversigt over de interessante netværksinformationer, så du som PC-bruger kan få en generel indsigt i, hvad der sker på din PC og ikke mindst dit hjemmenetværk.

GlassWire er som sagt gratis at bruge, og du kan hente GlassWire via dette link til hjemmesiden.

GlassWire er så smart og funktionel en app, at vi anbefaler den som en favorit-app her på Windows365.dk.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol