Sådan gør du proceslinien hurtigere i Windows 11

Vi viser dig her, hvordan du kan øge hastigheden på din PC ved at fjerne ikonet for Teams-skrivebordsappen fra proceslinien.

Proceslinien Windows 11 er den linie nederst på skærmen, hvor alle dine åbne apps er placeret, og som standard indeholder linien et par ikoner som Cortane, Søg og Opgavevisning, så det er let at skifte mellem de forskellige apps.

Du kan tilpasse proceslinien ved at flytte rundt på ikonerne til forskellige positioner eller vælge at tilføje nye.

Microsoft Teams starter som standard automatisk

Microsoft Teams er på ingen måder en dårlig app, men den er som udgangspunkt ikke et værktøj, de fleste mennesker skal bruge ret tit.

Teams er som udgangspunkt en fast standard app på proceslinien i Windows 11, hvilket du sikket allerede har konstateret, hvis du er skiftet over til Windows 11 fra Windows 10.

Appen optager uhyggelige mange ressourcer både ved opstart af din PC og under brugen, da Teams kører fast som en baggrundsproces, hvilket sluger en hel det af kræfterne på din PC.

Heldigvis er det da muligt at fjerne Microsoft Teams fra proceslinien uden, at du behøver at fjerne appen helt fra din PC med Windows 11.

Sådan fjerner du ikonet for Teams-skrivebordsappen fra proceslinien

Hvis du fjerner Microsoft Teams-ikonet fra proceslinien, så slipper du af med baggrundsprocessen og frigør hukommelse på systemet, så din PC kommer til at køre hurtigere, og heller ikke bruger så meget batteri, hvis du har en bærnar.

Hvis du vil fjerne ikonet for Teams-skrivebordsappen fra proceslinien i Windows 11, så skal du gøre sådan her.
  1. Klik på Start
  2. Vælg Indstillinger
  3. Klik på Personlig tilpasning
  4. Vælg Proceslinie
  5. Udfor Chat flytter du knappen til Slået fra
Hvis du alligevel ikke bruger Microsoft Teams, så kan du jo vælge helt at slette appen fra din PC, og hvis du har andre app-ikoner, som du også gerne vil deaktivere, så de ikke kører i baggrunden, så følger du bare vores vejledning ovenfor en gang mere.

Besøg Windows 11 Hub for alt du skal vide omkring Windows 11.

Nyere Ældre