Google forventer at understøtte Google Play til Windows 11 og Windows 10 i løbet af det nye år, så det er muligt at bruge Android apps på PC.

I forbindelse med præsentationen af Windows 11 den 5. oktober 2021 meddelte Microsoft, at det Windows 11 ville komme til at understøtte Android apps via en integration med Amazon Appstore.

Ellers har det kun tidligere kun været muligt at køre Android apps på en Windows-PC ved hjælp af trediepartsprogrammer som BlueStacks.

Miccrosoft er så småt ved at udrulle Android apps til Windows 11 i samarbejde med Amazon Appstore, hvor de første medlemmer af Windows Insiderprogrammet har fået adgang til muligheden.

Det ser ud til, at vi næste år alle får support til Google Play-spil til Windows 10 og Windows 11, da Google gennem eget projekt, udenom Microsoft, selv vil tilbyde Google Play support til Windows.

Under dette års udgave af The Game Awards gik Google på scenen for at afsløre, at Google Play-spil kommer til Windows næste år.

Understøttelse af Google Play er ikke kun begrænset til det nyeste Microsoft-operativsystem, da Google Play også kommer til at understøtte Windows 10, så der udover Windows 11 også kan afvikles de populære Andorid apps på en Windows 10-PC.

SÅDAN FINANSIERER DU DIT COMPUTERKØB

Er din økonomi lidt stram hver måned, så kan det være svært at finde plads til køb af en ny bærbar computer. Hvordan kan du så råd til at købe en ny computer? Svaret er faktisk ganske lige til, du kan nemlig vælge at lave et computerlån, hvor du kan nøjes med at betale et lille beløb tilbage hver måned uden at overbelaste din økonomi. Du bestemmer selv hvor meget, du vil betale tilbage fast hver måned efter aftale med låneudbyderen. Med et computerlån kan du nemlig tilpasse ydelsen efter, hvor meget du har råd og plads til at betale i dit budget. 

FORDELE VED AT VÆLGE ET COMPUTERLÅN

Der er mange gode grunde til at bruge et computerlån til at finansiere dit næste computerkøb:

  • Det går hurtigt
  • Ingen krav om sikkerhed
  • Nul udbetaling
  • Overkommelig månedlig ydelse

Når du låner penge til en computer, så foregår låneansøgningen normalt digitalt, og tager ganske få minutter. Du får normalt hurtigt svar på din låneansøgning og udbetaling af pengene sker typisk ret hurtigt, og mange gange allerede samme dag.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Affiliate Disclaimer: Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.