Google Play til Windows 11 i 2022!

 

Google forventer at understøtte Google Play til Windows 11 og Windows 10 i løbet af det nye år, så det er muligt at bruge Android apps på PC.

I forbindelse med præsentationen af Windows 11 den 5. oktober 2021 meddelte Microsoft, at det Windows 11 ville komme til at understøtte Android apps via en integration med Amazon Appstore.

Ellers har det kun tidligere kun været muligt at køre Android apps på en Windows-PC ved hjælp af trediepartsprogrammer som BlueStacks eller ved hjælp af en Android-emulator.

Miccrosoft er så småt ved at udrulle Android apps til Windows 11 i samarbejde med Amazon Appstore, hvor de første medlemmer af Windows Insiderprogrammet har fået adgang til muligheden.

Det ser ud til, at vi næste år alle får support til Google Play-spil til Windows 10 og Windows 11, da Google gennem eget projekt, udenom Microsoft, selv vil tilbyde Google Play support til Windows.

Under dette års udgave af The Game Awards gik Google på scenen for at afsløre, at Google Play-spil kommer til Windows næste år.

Understøttelse af Google Play er ikke kun begrænset til det nyeste Microsoft-operativsystem, da Google Play også kommer til at understøtte Windows 10, så der udover Windows 11 også kan afvikles de populære Andorid apps på en Windows 10-PC.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol