Opret det ultimative skrivebord

 

Se vores smarte tips til, hvordan du opretter det ultimative skrivebord på din Windows PC, så du kan arbejde hurtigere og smartere.

Skrivebordet på din PC er dit vigtigste funktionsområde, når du arbejder på din PC, og det område vil vi prøve at kigge lidt nærmere på, nu vi har udarbejdet den nyttige Startguide til Windows 11, hvor du også kan finde en masse tips til brugen af Windows 11.

Tilpas menuen Start

For at fastgøre apps, du ofte bruger til Start-menuen, skal du åbne Start med Windows-tasten, finde appen, du vil fastgøre, tryk derefter (eller højreklikke) på appen, og vælge Fastgøre til Start.

Tilpas din Proceslinie

Du har mulighed for at fastgøre en app eller en hjemmeside direkte på proceslinjen, så du har hurtig adgang på din PC. Først gå til Start find appen du vil fastgøre, og tryk herefter på eller højreklik på appen, og derefter vælger du Fastgør til proceslinie.

Opret flere skriveborde

Det er smart at brug skriveborde til at holde forskellige opgaver organiseret eller til forskellige dele af dit liv, som arbejde og hjem. Hvis du vil oprette et nyt skrivebord, skal du først vælge Opgavevisning > Nyt skrivebord. Når du vil skifte mellem de forskellige skriveborde, så skal du vælge Opgavevisning.

Fastgør dine favoritfiler i Stifinder

Hvis du har en mappe, som du benytter ofte, så kan du fastgøre dine favorit mapper, så du har dem lige ved hånden, øverst i Stifinder. Du skal bare højreklikke på mappen og vælge Fastgør til Hurtig adgang, så er mappen nem at finde, næste gang du skal bruge den.

Hold fokus med Fokushjælp

Du får let et overblik, over de forskellige indstillinger på din PC ved hjælp af Fokushjælp. Vælg batteri-, netværks- eller lydstyrkeikonet for at åbne panelet med hurtigindstillinger, og vælg herefter Fokushjælp. Meddelelser sendes direkte til meddelelsescenteret, hvor du kan holde dig opdateret senere.

Hvis du gerne vil foretage endnu flere tilpasninger, så kan du gør det med De bedste apps til at tilpasse udseendet i Windows 11.

Besøg Windows 11 Hub for alt du skal vide omkring Windows 11.

Nyere Ældre