Så mange har allerede skiftet til Windows 11!

 

Overraskende store fremskridt er gjort i antallet af brugere her under en måned efter den formelle udgivelse af Windows 11 den 5. oktober 2021.

Sidder du stadigvæk over overvejer, om du skal opgradere fra Windows 10 til Windows 11, så er der allerede installeret Windows 11 på mere end 5 procent af alle PCerne i verden ifølge ny undersøgelse fra AdDuplex.

Det er ret god gået, da flere undersøgelser tilbage i september har vist, at de fleste PC-brugere ikke engang vidste, at Windows 11 eksisterede eller ville blive frigivet i oktober måned 2021.

Kilde: AdDuplex

En af grundene til den hurtige adaption af Windows 11 skyldes helt sikkert, at Microsoft har før en kæmpe reklamekampagne herunder med NFL-reklamer i den bedste sendetid for at henlede opmærksomhed på det nye operativsystemet efter lanceringen den 5. oktober.

Rygterne vil vide, at det er lykkes Microsoft at overgå det pengebeløb, som Apple brugte til at markedsføre Macintosh tilbage i 1984 med sin NFL-reklame, så det er absolut ikke småpenge vi taler om.

En anden detalje, som gør den hurtige adaption af Windows 11 imponerede er, at rigtig mange PC'er slet ikke opfylder de relativt strenge krav til en gratis opgradering til Windows 11.

Hvis du ikke allerede har testet, om din PC opfylder minimumsystemkravene til at køre Windows 11, så kan du gøre det med det gratis testprogram Tilstandskontrol for PC fra Microsoft.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol