Macrium Reflect: Gratis App til backup af PC

 

Gør sikkerhedskopiering af din Windows PC til en leg med værktøjet Macrium Reflect. 

Det er altid smart med jævne mellemrum, at tage en sikkerhedskopi af hele din computer, så du altid kan gendanne dine Apps, programmer og personlige filer, hvis uheldet skulle være ude.

Macrium Reflect giver dig flere valgmuligheder og funktioner, hvis du vil lave en backup af din PC sammenlignet med, at du benytter den indbyggede funktion i Windows 10 til sikkerhedskopiering.

Macrium Reflect: Funktioner og muligheder

Macrium Reflect er en kraftfuld og funktionsrig App til sikkerhedskopiering, hvor vi her kigger på mulighederne.
  • Lav en diskafbildning af styresystemet Windows 10
  • Gennemse backup-indhold i Windows Stifinder
  • Gendan systemer, der ikke starter med med systemgendannelse
  • Foretag diskkloning af harddisk og andre lageringsmedier
  • Boot-sikkerhedskopier i Hyper-V virtuel maskine
  • Differentiel diskafbildning
  • Backup af flytbare medier

Macrium Reflect: Overskuelig og enkel brugerflade

Macrium Reflect er bygget op omkring en overskuelig og enkel brugerflade med en enkel præsentation af brugerens muligheder i Appen.

Brugerfladen i Macrium Reflect

Brugerfladen består af en traditionel menu og en værktøjslinie i venstre side med funktioner og muligheder samt et overblik i midten med de forskellige harddiske og lageringsmedier på computeren, som er vist ved de røde pile på ovennævnte billede.


Macrium Reflect: Download og installation

For at komme i gang med at bruge Macrium Reflect skal du først downloade programmet før du kan installere det på din computer. Du kan download Macrium Reflect via dette link, og programmet er oprettet med et sikkerhedscertifikat fra Microsoft, så du skal ikke være nervøs for virus og lign.

Download af Macrium Reflect

Når du har klikket på linket kommer du ind på hjemmesiden, og du scroller lidt ned med musen, hvorefter du skal vælge firkanten med "Reflect Free" og trykke på den grønne blok med "Download Free", som du kan se ved den røde pil på ovennævnte billede.

Når programmet er downloadet på din computer, skal du gennemføre installationsprocessen ved at klikke på filen.

Macrium Reflect: Sådan laver du en sikkerhedskopi

Når du er færdig med at installere programmer på din PC, skal du starte Macrium Reflect ved at klikke på programgenvejen på skrivebordet for at komme i gang med at lave en sikkerhedskopi af din PC.

Sikkerhedskopi i Macrium Reflect 

Nu skal du klikke på "Create an image of the partition(s) required to backup and restore Windows", vist ud fra den røde pil på ovennævnte billede. Herefter skal du følge vejledningen på skærmen for at fuldføre processen, hvorefter du har foretaget en sikkerhedskopiering af din computer.


Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol