Sådan laver du en kopi af Registreringsdatabasen i Windows 10

 

Kommer du til at slette noget i registreringsdatabasen på din computer, kan det have alvorlige konsekvenser både for computeren men også for Windows. Se her hvordan du laver en backup af alle indstillingerne.

Generelt er det ikke for uøvede at rode med Registreringsdatabasen i Windows 10, men har du styr på det og laver du af og til tilretninger, så bør du altid starte med at lave en kopi af Registreringsdatabasen, så du kan lave en gendannelse, hvis du kommer til at lave noget forkert.

Oprettelse af en kopi af Registreringsdatabasen 

Du laver en kopi af Registreringsdatabasen i Windows 10 ved at gøre sådan her.
 1. Skriv Registreringseditor i Søgefeltet på proceslinien
 2. Åbn Appen
 3. Åbn Filer i Menuen
 4. Vælg Eksporter
 5. Vælg en Mappe på din harddisk 
 6. Giv filen et navn
 7. Klik på Gem

Sådan genskaber du Registreringsdatabasen med din kopi

Vi siger ikke, at du nogensinde får brug for at gendanne din Registreringsdatabase, men gør du, så genskaber du Registreringsdatabasen i Windows 10 sådan her ved hjælp af din sikkerhedskopi.

 1. Skriv Registreringseditor i Søgefeltet på proceslinien
 2. Åbn Appen
 3. Åbn Filer i Menuen
 4. Vælg Importer sikkerhedskopien fra din harddisk

Registreringsdatabasen i Windows holder styr på samtlige indstillinger i Windows 10 og alle dine Apps, som du har installeret på computeren, hvorfor det kræver en rolig hånd, at lave ændringer i databasen. Derfor bør du altid starte med at lave en sikkerhedskopi, som anvist ovenfor, før du går i gang med at foretage ændringer i Registreringsdatabasen.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol