Afsløring: Lav gratis Amazon Echo-højtaler med Alexa

 

Amazon Alexa er en virtuel assistent baseret på AI-teknologi og findes i en række Amazon produkter som højtalere, der koster en del penge.

Du kan vælge at smide penge efter en Amazon Echo Dot-højtaler eller den lille "tablet" Amazon Echo Show for at benytte stemmeassistent Alexa.

Der findes dog også den anden mulighed, hvor du selv gør arbejdet og du slipper for at Alexa hele tiden aflytter dit privatliv.

Hvad kan Alexa?

Først og fremmest så er Alexa en virtuel stemmeassistent, kan kan afhjælpe brugeren i det daglige med opgaver relateret til internettet som kalender, vejrudsigt, sende mail og opslag på Google. Alexa byder også på Smart Home, hvor brugeren kan koble sit hjem til med alt fra varmestyring, til tænd og sluk lyset, blomster vanding, fordring af fiskene og opfyldning af køleskabet. Alexa kan også hjælpe brugeren med at handle online, når der skal shoppes dagligvarer, møbler, elektronik eller indkøbes produkter direkte på Amazon.com.

Mulighederne er mange, og det er faktisk kun fantasien, der sætter grænsen, og du kan læse meget mere om Amazon Alexa her.

Omdan gratis din PC til Amazon Echo-højtaler

Hvis du har en PC med Windows 10, så kan du helt gratis omdanne enheden til en Amazon Echo-højtaler, så du slipper for at skulle smide penge efter en Echo-enhed.

Fordelen ved at omdanne din PC til en Echo-højtaler er, at du får gratis adgang til Alexa og alle de tilsvarende funktioner, som Echo-tilbehøret fra Amazon byder på.

Privatlivets fred er også en del af pakken, da Alexa ikke er nær så aktiv, når du installerer stemmeassistenten på din PC med Windows 10.


Sådan installerer du Alexa på en PC med Windows 10

For at omdanne din PC til en Amazon Echo-højtaler, så skal du installere Alexa Appen, som du kan hente her i Windows Store gratis.

For at konfigurere din PC til en Echo-enhed skal du downloade Alexa-mobilappen til din smartphone i Google Play eller App Store, da opsætningen af Alexa ikke er mulig direkte i Windows Appen.

Når du har installeret Alexa Appen på din PC og fortaget opsætningen af Alexa på din PC med mobilen, så er du klar til at bruge og få stemmeassistenten til at udføre kommandoer ved at tale til Alexa, hvor du eksempelvis kan prøve med følgende kommandoer:
  • Alexa, hvordan er vejret i København i dag
  • Alexa, ring til min søster
  • Alexa, spil min playliste på Spotify
  • Alexa, tænd lyset i haven
Det er vigtigt, at du starter samtalen med "Alexa" foran hver kommando, som du vil have Alexa til at udføre, da Alexa ellers ikke vil reagere.

Du kan finde meget mere information om, hvordan du bruger Alexa på din PC her: amazon.com/alexaforpc

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol