Eksporter et Word-dokument til Amazon Kindle med ny funktion

 


Microsoft frigiver ny funktion, der gør det muligt at eksportere et tekstdokument til Kindle uden brug af trediepartsoftware.

Microsoft Word har lige frigivet en praktisk funktion til alle Kindle-brugere, der gerne vil udnytte muligheden for at læse Word-dokumenter på deres Kindle på farten.

Hvordan fungerer funktionen?

Funktionen giver som sagt brugerne mulighed for at eksportere et tekstdokument til deres Kindle og i praksis foregår det på den måde at brugene vælger at få selve Word-dokumentet konverteret til Kindle-formatet, hvorefter tekstdokumentet er tilgængelig som en Kindle-bog.

Hvordan får man adgang til funktionen?

Først og fremmest skal man naturligvis være den heldige indehaver af en Kindle fra Amazon for at kunne udnytte den nye funktion med at konvertere Word-dokumenter om til Kindle-bøger. Derudover kræver et et abonnement på Microsoft 365.

Hvordan virker funktionen i praksis?

Man starter ud med at åbne Word, som skal være tilknyttet Microsoft 365 Insider-programmet, indtil den endelige frigivelse af funktionen. Herefter under finder man under Filer > Eksport > Send dokumenter til Kindle.

Når man har trykket på "Send dokumenter til Kindle", skal man derefter logge ind på sin Amazon-konto, hvorefter der er mulighed for at vælge at eksportere tekstdokumentet via de to muligheder "Som en Kindle-bog" eller "Som et trykt dokument"

Smarte muligheder efter konvertering til Kindle-bog

Muligheden "Som en Kindle-bog" giver en række smarte og praktiske dokumentmuligheder på ens Kindle såsom muligheden for at gøre skriftstørrelse og sidelayout justerbart, og samtidig er der en indbygget understøttelse af håndskrevne Sticky notes med Kindle Scribe.
Nyere Ældre