Tre anbefalinger der forlænger din bærbars batteritid

 


Se hvordan du uden at få sved på panden får batteriet i din bærbar til at holde længere, når du er på farten.

Når du er på farten med sin bærbare computer, er det vigtigt, at du kan stole på, at batteriet holder så længe som muligt. 

Der er dog flere ting, du kan gøre for at forlænge batteritiden og undgå, at computeren løber tør for strøm på de mest ubelejlige tidspunkter. 

Her er tre anbefalinger, som kan hjælpe dig med at forlænge din bærbare computers batteritid.

1. Benyt Strømplan

En af de mest effektive måder at forlænge batteritiden på din bærbare computer er at benytte Strømplan. Strømplan er en indstilling på din computer, der automatisk justerer computerens ydeevne efter, hvor meget strøm der er tilbage i batteriet. Ved at vælge en strømplan, der reducerer computerens ydeevne, kan du forlænge batteritiden betydeligt.

2. Skru ned for lysstyrken på skærmen

En af de største strømslugere på en bærbar computer er skærmens lysstyrke. Ved at skrue ned for lysstyrken på skærmen kan du reducere strømforbruget betydeligt og forlænge batteritiden. De fleste bærbare computere har en indstilling til at justere lysstyrken på skærmen, som du kan benytte til at tilpasse lysstyrken til dine behov.

3. Benyt Flytilstand

En tredje måde at forlænge batteritiden på din bærbare computer er at benytte Flytilstand. Flytilstand er en indstilling på din computer, der slukker for alle trådløse forbindelser, såsom Wi-Fi og Bluetooth. Ved at slukke for trådløse forbindelser, kan du reducere strømforbruget betydeligt og forlænge batteritiden.

Ved at benytte disse tre anbefalinger kan du forlænge batteritiden på din bærbare computer og undgå, at den løber tør for strøm på de mest ubelejlige tidspunkter. Så næste gang du er på farten med din bærbare computer, så husk at benytte Strømplan, skrue ned for lysstyrken på skærmen og benytte Flytilstand for at forlænge batteritiden.

Nyere Ældre