5 gratis apps til Windows du ikke kan undvære

Skift nemt mellem lydenheder. Frigør plads på få sekunder. Eller programmer tasterne på dit tastatur med disse produktive apps til din PC.

"Work smarter not harder". Der er mange måder at forbedre produktiviteten på, og her vil vi anbefale dig 5 gratis og særdeles smarte og produktive apps til din Windows-PC.

1. SoundSwitch: Hurtigt skifte mellem lydenheder

Selv med Windows 11 er det ikke supernemt eller hurtigt at skifte mellem lydenheder som mikrofon, hovedtelefoner eller eksterne højtalere, men det laver den lille smarte SoundSwitch-app om på, hvor du kan skifte dine standardafspilningsenheder og/eller optageenheder ved hjælp af simple genvejstaster.


2. SharpKeys: Let omprogrammering af dit tastatur

Benytte du et full-size keyboard på din PC, så er der rigtig mange taster, du sikkert ikke bruger, så har du mulighed for at omdefinere tasternes funktion med den gratis SharpKeys-app, hvilket kan være særdeles praktisk, hvis du eksempelvis har behov for en ny genvejstast til en funktion, som du benytte ofte.


3. SpaceSniffter: Hurtig oprydning på harddisken

Den gratis SpaceSniffer-app giver et super godt overblik over filerne på harddisken via en simpel træstruktur, hvor du også kan se, hvor meget plads filerne optager. Du får med det lille program for hurtigt at rydde op i uønskede mapper ud og filer direkte i programmet og slette dem uden nogensinde at skulle åbne Stifinder i Windows. 


4. MiniBin: Flyt Papirkurven væk fra Skrivebordet

Det er ikke særligt ofte, at du i praksis benytter Papirkurven på din PC især hvis du har opsat den til automatisk selvrensning med mellemrum, hvor de slettede filer fjernes lejlighedsvis. Hvorfor skal Papirkurven så egentligt optage plads på Skrivebordet, som du kan benytte til andre apps? Løsningen på det problem er den lille gratis MiniBin-app, der flytter din Papirkurv til notifikationsområdet på din PC. 

Direkte link til download af MiniBin.

5. Intel Unison: Forbind iPhone med din PC

Der er få gratis apps til Windows, der gør noget så simplet og enkelt som den gratis Intel Unison-app, der kan forbinde din iPhone med i din Windows-PC, så du får adgang til filer herunder billeder, mulighed for at svare og skrive tekstbeskeder med iMessage, foretage og besvare telefonopkald og lign. direkte på din PC. Selve etableringen af forbindelsen mellem de to enheder er smidig og hurtig med en lille stregkode, der scannes på iPhone.


Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol