Intel Unison: Forbind en iPhone med Windows 11-PC


Appen sammenkobler iPhones og PC'er, så der kan fortages telefonopkald, overføres filer, sende/modtage SMS. Se hvordan du gør.

Intel Unison sætter iTunes fra Apple og Telefonlink fra Microsoft til vægs, når der kommer til synkronisering mellem iPhone og PC med Windows 11.

Appen opretter forbindelse til din Android- eller iOS-enhed og lader dig gøre næsten alt, på din PC, som du i forvejen kan på din mobil, hvor det er muligt foretage telefonopkald, overfører dokumenter, sender og modtager SMS-beskeder, modtager underretninger og endelig muligheden for at trække og slippe fotos til dokumenter,  og alt sammen skulle ske ganske problemfrit for brugeren.

Det er endda muligt at bruge computerens tastatur, mus eller touchskærm til at styre hele oplevelsen.

Vi har tidligere beskrevet, hvordan Intel Unison skulle være begrænset til en vist antal Intel-processorer for at virke - men overraskende så virker appen med en lang række processorer, så det er bare med at give det et skud.

Sådan får du Intel Unison på en Windows 11 PC 

For at komme i gang med at bruge Intel Unison, skal du starte med at installere appen fra Microsoft Store, og det gør du via dette direkte link.

Nu skal du så installere Intel Unison op din iPhone.

Sådan får du Intel Unison på en iPhone

Efter du har installeret Intel Unison på din Windows 11-PC, så skal du installere appen på din iPhone, og det gør du i App Store via dette direkte link.

Sådan forbinder du en iPhone og Windows 11 PC med Intel Unison

Når du har gennemført installationen af Intel Unison på din iPhone og din Windows 11 PC, så er du klar til at forbinde de to enheder med hinanden for at komme i gang med at bruge appen. For at etablre forbindelse mellem din iPhone og din Windows 11-PC skal du starte Intel Unison-appen på din PC og følge instruktionerne på skærme - og det er ganske enkelt og ligetil med one-time quick pairing.
Nyere Ældre