Spil sammen med dine kolleger i Teams


Games for Work er en ny Microsoft Teams-app hvor du kan samarbejde med kollegerne omkring et hurtigt spil Minestryger eller 7 Kabale.

Hvis du keder dig på arbejdet eller trænger til en velfortjent pause, både på kontoret og på hjemmearbejdspladsen, behøver du ikke længere bekymre dig, da du kan spille spil med dine kolleger direkte i Microsoft Teams med den nye Games for Work-app.

Spil med op til 250 kolleger i Teams

Games for Work-appen tilbyder muligheder for to spillere til hele 250 spillere, og alle de spil, der er tilgængelige i appen, er multiplayer, selv dem, der traditionelt har været singleplayer-designet.

Enkle begrænsninger

Games for Work-appen er ikke tilgængelig for private brugere af Microsoft Teams, kun for virksomheder og uddannelseskunder. Hvis den ikke er tilgængelig i din Teams-app, skal du kontakte din it-administrator for at få support til oprettelse.

Udvides løbende med flere samarbejdsspil

Indtil videre så indeholder Games for Work-appen til Teams følgende spil: Microsoft IceBreakers, Wordament, Minesweeper og Solitaire og udvalget af samarbejdspil vil løbende blive udvides i løbet af 2023.

Sådan får du adgang til Games for Work-app til Teams

Du får adgang til Games for Work-app via dette direkte link, og hvis appen ikke er tilgængelig i din Teams-app, skal du kontakte din it-administrator for at få support til oprettelse.
Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol