Google bringer en række Android-spil til Windows-PC

 


Det er nu muligt at teste Google Play Games på PC i USA, Canada og 11 andre lande.

Google har i noget tid barslet med at alle Windows 10 og Windows 11-brugere kan downloade og installere Google Play Games i 2022, og nu er der nyt i sagen.

Google Play Games beta er nu tilgængelig i USA, Canada, Mexico, Brasilien, Indonesien, Filippinerne, Malaysia, Singapore, Korea, Hong Kong, Taiwan, Thailand og Australien.

Hvad er Google Play Games?

Tjenesten, som er drevet af Google, giver bl.a. folk mulighed for at spille Android-spil på deres Windows-PC og synkronisere fremskridt til deres mobile enheder som smartphones og tablets.

Har Google Play Games noget at gøre med Microsoft?

Google Play Games er helt adskilt fra Microsofts bestræbelser på at få Android-apps og -spil til at køre på Windows 11. Microsoft har et Android-undersystem til Windows, der giver folk mulighed for at bruge tusindvis af Android-apps på PC i samarbejde med Amazon.

Google bringer derimod Android-spil til Windows gennem sin egen app, hvor kataloget for øjeblikket er på hele 85 spiltitler herunder 1945 Air Force, Blade Idle, Cookie Run: Kingdom og Evony: The King's Return.

Kom i gang med Google Play Games til Windows-PC

For at komme i gang med at bruge Google Plat Games på din Windows-PC, så skal du oprettes som betatester, og det gør du via dette direkte link. Hold selv øje med, hvornår det er muligt i Danmark, og ellers hvis du ikke kan vente, så anbefaler vi dig, at oprette forbindelse til hjemmesiden via en gratis VPN-forbindelse, så du kan teste Google Play Games allerede nu, selvom du er bosiddende i Danmark. Du kan også læse vores grundige vejledning til, hvordan du får adgang til Google Play ved hjælp af en Android-emulator.
Nyere Ældre