Wolfenstein: Enemy Territory - Gratis skydespil til PC

 


Wolfenstein: Enemy Territory er et gratis målbaseret multiplayer-førstepersonsskydespil i 2. verdenskrig. Kan spilles på ældre Windows XP PC.

Har du ikke lige den nyeste og mest moderne computer, og er du fan af FPS-skydespil, der foregår under anden verdenskrig, så kan vi varmt anbefale dig Wolfenstein: Enemy Territory.

Wolfenstein: Enemy Territory er for dig og op til 32 venner, der er glade for at høvle et træk nazi-soldater i ny og næ, og ikke rynker på panden af et godt gammeldags old school WW2-skydepsil til PC.

Wolfenstein: Enemy Territory: Gameplay

Wolfenstein: Enemy Territory er et gratis og open source multiplayer first-person-shooter PC-spil i Wolfenstein-serien, hvor du kan vælge mellem af være de allierede eller aksemagterne. og det drejer sig i bund og grund om at skyde flest fjender for at vinde spillet.

Der er altså tale om et holdbaseret skydespil til Windows, hvor nøgleordet til at vinde spillet er samarbejde. Spillerne deltager i kampen som en af fem forskellige karakterklasser, der hver især har unikke kampevner.

Wolfenstein: Enemy Territory har multiplayer-understøttelse af op til 32 spillere.

Wolfenstein: Enemy Territory: Systemkrav

For at spille Wolfenstein: Enemy Territory skal din PC opfylde disse minimumskrav, som ikke er ret store:

  • Styresystem: English version of Windows® 98/ME/NT4.0 (SP6)/2000/XP operating system (Windows NT 4.0 not recommended for clients)
  • Processor: Pentium III® 600MHz processor or AMD equivalent
  • Hukommelse: 128 MB RAM
  • Grafik: 3D hardware accelerator with 32 MB with full OpenGL® support
  • Diskplads: 1 GB tilgængelig plads

Wolfenstein: Enemy Territory: Få gratis adgang

For at komme i gang med at spille Wolfenstein: Enemy Territory skal du oprette en Steam-konto, hvorefter du kan spille spillet gratis via dette direkte link.

Nyere Ældre