Bedste cloud gaming-tjenester i 2022


Muligheden for at spille moderne computerspil i høj kvalitet på næsten enhver form for PC, er indbegrebet af cloud-Gaming.

Ved hjælp af en abonnementsmodel giver cloud Gaming-tjenester folk med en kraftig internetforbindelse mulighed for at trække på eksterne servere for at spille computerspil af enhver art på selv beskedne computeropsætninger, der ellers ikke vil være i stand til at køre spille direkte på grund af de lave specifikationer.

Vi kigger her på nogle af de mest populære cloud Gaming-udbydere på markedet lige nu.

1. GeForce Now - Bedste allround cloud Gaming-oplevelse


GeForce Now Cloud-gaming

Når det kommer til den bedste allround-oplevelse, er GeForce Now vores stærkeste anbefaling indenfor cloud gaming-udbyderne på markedet. Cloud-tjenesten er fyldt med gratis spil, og den visuelle oplevelse er i en klasse for sig. Der findes både en gratis medlemsprofil og en betalt medlemsprofil, der efter vores mening er yderst konkurrencedygtig. Hvis du køber nogle spil til at spille på GeForce Now, er du ikke bundet til tjenesten, da spillene åbnes via din egen Steam, Epic Games Store eller anden distributionstjeneste, som du kan indlæse lokalt på din egen computer. Er du lige er begyndt på PC-Gaming, eller vil du bare lige snuse til cloud Gaming, så vil vi klart anbefale at starte her med GeForce Now gratis, så kan du altid opgradere til en betalt medlemsprofil.


2. Xbox Cloud Gaming - Bedste cloud Gaming-oplevelse til pengene

Xbox Cloud Gaming

Xbox Cloud Gaming er den bedste cloud Gaming-oplevelse til pengene, der med sine attraktive betalte medlemsprofiler giver adgang til hele Xbox Game Pass-spilbiblioteket. Udvalget af spil der er tilgængelige for spilleren er imponerende med over 350 spiltitler fra Skyrim til Deep Rock Galactic til Boyfriend Dungeon til Battlefield V og mange flere. Det halter til tider med komprimeringen, når der skal spilles, men det ændrer ikke ved, at Xbox Cloud Gaming er en billig måde at komme i gang med cloud Gaming på.


3. Amazon Luna - Bedste casual cloud-Gaming oplevelse

Amazon Luna Cloud Gaming

Amazon Luna Cloud Gaming byder på den bedste casual cloud-Gaming oplevelse for spilleren, der kun spiller for sjov ind imellem. Brugeroplevelsen er glat og velpoleret og denne cloud Gaming-service byder ind med et nicheudvalg af spil til en ganske rimelig pris. Det er altså ikke her, du finder de største spiltitler. Amazon Luna har en stærk liste over retro- og familievenlige spil, hvis du enten ønsker at dykke ned i noget nostalgiske hjørne eller nyde Gaming med din familie og venner uden at skulle købe og opsætte gamle og nye spilkonsoller. Derudover medfølger en gratis rotation af spil til Prime-medlemmer.


4. Playstation Plus - Oplagt cloud-Gaming oplevelse til PS-ejere

PlayStation Plus Cloud Gaming

PlayStation Plus på PC er Sonys efterfølger til sin nu lukkede PlayStation Now-tjeneste, og er efter vores mening en oplagt cloud-Gaming mulighed, hvis du allerede ejer en PlayStation, Der er adgang til en hel del spiltitler fra den oprindelige PlayStation til PlayStation 4. PlayStation Plus Cloud Gaming har behov for en virkelig stærk PC og hurtigt internet for at fungere tilfredsstillende, men hvis du allerede er PlayStation Plus Premium-medlem, så anbefaler vi, at du tjekker PC-applikationen til PlayStation Plus ud.


Tekniske krav for at køre en cloud Gaming-tjeneste på PC

Når det kommer til tekniske krav, handler det i bund og grund om at have en hurtig men også stabil internetforbindelse for at kunne benytte en cloud Gaming-tjeneste tilfredsstillende, hvor vi vil anbefale dig en internetforbindelse fra 20 Mbps, og der bør som udgangspunkt være tale om en kablet internetforbindelse.

Når det kommer til de andre tekniske krav, såsom processorkraft, RAM og skærmkvalitet, så vil vi henvise dig til den enkelte cloud Gaming-udbyders hjemmeside for flere detaljer.
Nyere Ældre