Dårlig dækning eller er datapakken på mobilen for lille, så kan du med fordel koble din PC på gratis WiFi og hotspots i det offentlige rum.

Hjemmearbejde, skoleopgaver og blot det at skulle bruge din PC til at komme på nettet med til forskellige gøremål, kræver en stabil internetforbindelse.

Hvis du er ude i byen, og ikke selv har en stabil internetforbindelse, så viser vi sig her, hvordan du finder gratis WiFi og hotspots i det offentlige rum. Husk blot at der er altid er en sikkerhedsrisiko forbundet med at benytte åbne netværk.

Hvad er et hotspot?

Et hotspot er en central placering eller enhed, der tilbyder trådløs adgang til internettet, og enhver netværksenhed kan oprette forbindelse, forudsat at den har den rigtige adgang.

Der findes to forskellige typer hotspots: offentlige og private.

Hvad er forskellen mellem WiFi og et hotspot?

Hvor et hotspot er en fysisk placering eller enhed, er WiFi en trådløs teknologi, som enheder kan bruge til at sende information til hinanden. De fleste har WiFi i hjemmet, fordi der er pllceret en WiFi-router, som de trådløse enheder kan kobles på internettet ved hjælp af via en valgt internetudbyder, som forbinder routeren med internettet.

Sådan finder du gratis WiFi eller gratis offentlige hotspots

Der eksisterer normalt masser af muligheder for at finde gratis WiFi eller offentlige hotspots i virksomheder som cafeer, biblioteker, hoteller, restauranter, fitnesscentre og lign, og det kræver blot det rigtige værktøj at finde frem til dem.

Den bedste måde at gå på jagt efter gratis WiFi eller gratis offentlige hotspots er ved at benytte en WiFi-finder app til mobilen.

Nogle nyttige apps til at fuldføre opgaven er Instabridge og WiFi Map til iOS og Android. 

Vi anbefaler Instabridge til at finde gratis WiFi-punkter

Instabridge til iOS og Android

Vi er ret begejstrede for Instabridge her på redaktionen, nok mest på grund af at det er en community-baseret app, hvor alle har mulighed for at bidrage deltage i jagten på gratis WiFi-punkter - lokalt og globalt.

Med Instabridge får du mere end en million opdaterede WiFi-adgangskoder og spots på din mobil, og du har mulighed for at deltage i verdens største WiFi-delingsfællesskab, og låse op for gratis WiFi i din hjemby.

Instabridge-appen er gratis og superenkel at benytte på mobilen og den virker til iOS og Android, og du kan hente den gratis til din enhed på Instabridge-hjemmesiden her.

SÅDAN FINANSIERER DU DIT COMPUTERKØB

Er din økonomi lidt stram hver måned, så kan det være svært at finde plads til køb af en ny bærbar computer. Hvordan kan du så råd til at købe en ny computer? Svaret er faktisk ganske lige til, du kan nemlig vælge at lave et computerlån, hvor du kan nøjes med at betale et lille beløb tilbage hver måned uden at overbelaste din økonomi. Du bestemmer selv hvor meget, du vil betale tilbage fast hver måned efter aftale med låneudbyderen. Med et computerlån kan du nemlig tilpasse ydelsen efter, hvor meget du har råd og plads til at betale i dit budget. 

FORDELE VED AT VÆLGE ET COMPUTERLÅN

Der er mange gode grunde til at bruge et computerlån til at finansiere dit næste computerkøb:

  • Det går hurtigt
  • Ingen krav om sikkerhed
  • Nul udbetaling
  • Overkommelig månedlig ydelse

Når du låner penge til en computer, så foregår låneansøgningen normalt digitalt, og tager ganske få minutter. Du får normalt hurtigt svar på din låneansøgning og udbetaling af pengene sker typisk ret hurtigt, og mange gange allerede samme dag.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Affiliate Disclaimer: Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.