Træt af reklamer i Stifinder for Microsofts produkter? Vi viser, hvordan du slår alle de uønskede annoncer fra.

Der er annoncer over alt i Windows 11 for Microsofts værktøjer, som de gerne vil have, at du køber.

Reklamerne findes på låseskærmen typisk for browseren Edge, og reklamerne findes også i Startmenuen i Windows 11 i form af genvejsikoner til en række apps som du ikke bruger, men som Microsoft gerne vil have dig til at bruge.

Periodisk kan du også finde annoncer fra Microsofts samarbejdspartnere i form af apps i Startmenuen i Windows 11.

Vi kigger her på, hvordan du fjerner uønskede annoncer i Stifinder, da det eksempelvis er superirriterende, at blive ved med at se reklamer for brug af lager- og synkroniseringstjenesten OneDrive i Stifinder, når du alligevel ikke har noget ønske om benytte tjenesten.

Sådan fjerner du annoncer fra Stifinder i Windows 11

Du fjerner reklamer i Stifinder i Windows 11 ved at gøre sådan her:
  1. Åbn Stifinder
  2. Klik på de tre prikker øverst
  3. Vælg Indstillinger
  4. Nu skal du så vælge Vis
  5. Fjern fluebenet fra Vis meddelelser om synkroniseringsudbyder
  6. Klik herefter med musen på Anvend
Herefter har du en "ren" Stifinder, hvor du ikke mere bliver forstyrret af reklamer fra Microsoft, og hvis du fortryder, så gentager du processen og vælger Gendan standardindstillinger under Mappeindstillinger og husk at klikke med musen på Anvend for at ændringerne træder i kraft.

SÅDAN FINANSIERER DU DIT COMPUTERKØB

Er din økonomi lidt stram hver måned, så kan det være svært at finde plads til køb af en ny bærbar computer. Hvordan kan du så råd til at købe en ny computer? Svaret er faktisk ganske lige til, du kan nemlig vælge at lave et computerlån, hvor du kan nøjes med at betale et lille beløb tilbage hver måned uden at overbelaste din økonomi. Du bestemmer selv hvor meget, du vil betale tilbage fast hver måned efter aftale med låneudbyderen. Med et computerlån kan du nemlig tilpasse ydelsen efter, hvor meget du har råd og plads til at betale i dit budget. 

FORDELE VED AT VÆLGE ET COMPUTERLÅN

Der er mange gode grunde til at bruge et computerlån til at finansiere dit næste computerkøb:

  • Det går hurtigt
  • Ingen krav om sikkerhed
  • Nul udbetaling
  • Overkommelig månedlig ydelse

Når du låner penge til en computer, så foregår låneansøgningen normalt digitalt, og tager ganske få minutter. Du får normalt hurtigt svar på din låneansøgning og udbetaling af pengene sker typisk ret hurtigt, og mange gange allerede samme dag.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Affiliate Disclaimer: Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.