Photopea: Alternativ til PhotoShop der koster gratis!

 


Webbaseret program til billedredigering, illustrationer, webdesign eller konvertering mellem forskellige billedformater.

Indenfor betalte programmer til billedbehandling er PhotoShop for mange det foretrukne program. Hvis du kan nøjes med lidt mindre, så kan Photopea blive dit nye foretrukne gratis billedredigeringsprogram, som indeholder de bedste funktioner fra PhotoShop og en brugerflade som snydt ud af næsen på PhotoShop fra Adobe.

Så bliver billedbehandling ikke mere simplet

Photopea gør billedbehandling til en simpel øvelse, selv hvis du ikke har erfaring med billedredigering fra tidligere. Du vil med det samme føle dig hjemme i programmet, da layoutet og opbygningen tilsammen giver en af mest enkle og gennemtænkte brugerflader, vi har set i et billedbehandlingsprogram.

Alt foregår i skyen

Programmet skal ikke downloades, da alt foregår online i skyen, hvilket samtidig også betyder, at det kan anvendes, uanet hvilket styresystem du benytter. Photopea virker altså på: Windows 10, macOS, Linux og Chrome OS og herunder alle mobiler og tablet med en browser og en internetforbindelse.

Alt du skal bruge til billedbehandling

Programmet byder på stort set på alle de funktioner, værktøjer og effekter, som du har behov for at arbejde med billedredigering. Antallet af indbyggede værktøjer er dog ikke helt så omfattende som i Photoshop, og kommer du til at mangle disse værktøjer, så bruger du alligevel PhotoShop i forvejen, så ikke den store skade sket der. Det er muligt at arbejde med og redigere lag, redigere størrelse på billeder, avancerede pensler, markering, arbejde med vektorgrafik, animationer og Scripts.

Understøttelse af mange filformater

En af de helt store fordele ved Photopea er mængden af filtyper, som programmer understøtter herunder de to vigtige formater: PSD og RAW. Listen af understøttede filtyper er som følger: PSD, AI, XD, Sketch, PDF, XCF, RAW, JPG, PNG, GIF, SVG, TIFF og DDS.

Omfattende hjælp og gratis billeder

Programmet tilbyder en omfattende hjælpeside med diverse tutorials, hvor du kan lære at bruge Photopea og meget mere om billedredigering. Du finder også en gratis template-database med gratis billeder og grafik til hjemmesider, sociale medier. mobil, print og kort. Du finder det hele via dette link.

Sådan kommer du i gang med Photopea

Photopea er som sagt webbaseret, hvilket betyder, at du blot skal bruge en enhed med internetforbindelse, hvor du får adgang via den officielle hjemmeside her.


Hvis du mangler et gratis program til at lave markedsføringsmateriale som logoer, flyers, plakater og indhold til SoME, så prøv dette gratis program fra Adobe.

Nyere Ældre