Windows File Recovery: Genskab filer der er slettede på computeren

 


Microsoft App er din ven i nøden, hvis du ved et uheld er kommet til at slette filer på computeren, en ekstern harddisk, et USB-stick eller et SD-kort.

Du kan let ved et uheld komme til at slette vigtige filer som billeder, fotos, dokumenter og video, som alligevel ikke skulle have været slettet. Eller du er lidt for hurtig til at tømme Papirkurven på skrivebordet for affald, der indeholder nogle nødvendige filer, som heller ikke skulle have været slettet.

Her kommer Windows File Recovery fra Microsoft ind i billedet, der kan genskabe filer, selvom de som udgangspunkt ikke findes længere.

Sådan virker Windows File Recovery

Programmet er gratis og kan hentes i Microsoft Store, og det kommer som udgangspunkt ikke med en grafisk brugerflade, som du kender fra andre Microsoft Apps.

Den grafiske brugerflade er erstattet af af Kommandoprompt, der byder på tre tilstande, alt efter hvor du skal gendanne filerne.


Du skal reagere hurtigt

Det er vigtigt, at du reagerer hurtigt, når du konstaterer, at du ved et uheld er komme til at slette en fil. Når filen er slettet i Papirkurven, så figurer filens plads som ledig på computeren, og kan til enhver til erstattes af en ny fil.

Sådan kommer du i gang med Windows File Recovery 

Hvis du vil i gang med at gendanne filer, så er Windows File Recovery et rigtig godt valg til formålet..

Du kan hente Windows File Recovery gratis i Microsoft Store her.

Nyere Ældre