Everything: Lynhurtigt søgeprogram til din PC


Smart lille program til Windows, der i al sin enkelthed kan bruges til at søge efter filer og mapper.


Er du træt af den indbyggede søgefunktion i Stifinder på din Windows PC, som ofte kan være en tidskrævende oplevelse, så bør du tage et kig på det lille gratis søgeprogram Everything fra voidtools.

Normalt er vi ikke fan af Apps, der skal erstatte eller supplere allerede indbyggede funktioner i Windows 10, da Microsoft i forvejen har gjort et vellykket stykke arbejde med skabelsen af verdens mest udbredte styresystem til PC.

Med Everything er vi dog villige til at gøre en undtagelse, da Appen i alt sin enkelthed er et særdeles veludført, og det perfekte supplement til den indbyggede søgefunktion på din PC.

Hvilke funktioner tilbyder Everything?

Everything byder på en uhyre enkel brugerflade, som alle vil kunne navigere rundt i med funktioner som "Hurtig Søgning", "Hurtig Fil-Indeksering" og muligheden for at søge på henholdsvis hele computeren eller et lokalt drev og en let adgang til fildeling.

Sådan henter du Everything

Everything er gratis at benytte til Windows 10 og findes i flere udgave: 64-bit, Lite, og Portable. Vi anbefaler at du downloader Installer 64-bit i den fulde version som kun fylder 3 MB.


Sådan installerer du Everything på din PC

Når du har har hentet filen med Everything, så er du klar til at installere programmet på din comuters harddisk, og her kan du bruge vores installationsvejledning nedenfor.

1. Vælg Sprog

Når du klikker med musen på installationsfilen bliver, du mødt at dette skærmbillede, hvor du skal vælge sprog. 


Der er flere sprog at vælge mellem, hvor dansk dog ikke findes, så vi anbefaler, at du vælger English (US) og herefter klikker på OK.

2. Licens Aftale

Nu er du kommet til selve Licens Aftalen, som er en ganske standard licens for brug af software.
Under License Agreement skal du klikke på I Agree.

3. Vælg Lokation

Nu skal du vælge hvilken lokation på din computers harddisk, som du vil installere programmet på. Du kan vælge af skifte lokation, hvis du ikke gør noget, sker installationen automatisk under Programmer.Når du har valgt lokation, så skal du klikke på Next.

4. Ekstra installationsvalg

Næste er et billede med ekstra installationsvalg, hvor du kan vælge mellem forskellige muligheder, hvor du eksempelvis han nå at ændre installationslokation.


Når du har foretaget dine evt. ændringer, så skal du klikke på Next.

5. Ekstra installationsmuligheder

Nu bliver du præsenteret for et nyt billede med ekstra installationsmuligheder, hvor du kan vælge genveje, opdaterings- og opstartsvalg,


Vi anbefaler, at du fravælger "Start Everything on system startup", da det er unødvendigt, og at du vælger "Install Desktop shortcut". Når du har foretaget dine valg, så skal du klikke på Install.

Nu er Everything så installeres på din computers harddisk, og du er klar til at komme i gang med at bruge programmet.

Sådan bruger du Everything

Først skal du starte Everything-programmet, og det gør du ved at klikke OK efter endt installation, hvorefter opstart sker automatisk, eller du kan starte programmet ved at klikke på genvejen på dit skrivebord efterfølgende.

Programmet består af et stort Søgefelt og en menu med følgende punkter: File, Edit, View, Search, Bookmarks, Tools og Help.

Vi alene her berøre funktionen med Søgefeltet her, menupunkterne kan du selv eksperimenterer med, hvis behovet skulle opstå.


Søgefeltet har vi markeret med en Sort Pil på billedet. I søgefeltet kan du skrive navnet på den fil eller mappe, som du søger efter, hvorefter du sætter søgningen i gang automatisk.

Hvis du søger efter en mappe, skriver du navnet på mappen Søgefeltet eksempelvis "Dokumenter". Du kan også søge på Filtyper, som vi vil vise dig i næste eksempel.


Når du skal søge efter Filtyper, skal du skrive ".filtype". I ovennævnte eksempel har vi valgt at søge efter PDF-filer i Søgefeltet og her har vi ved skrevet ".PDF", hvorefter alle PDF-filerne kommer frem på vores computer. Ligeledes kan du søge efter alle slags Filtyper i Søgefeltet eksempelvis ".PNG" og ".EXE" osv.

Hvis du har brug yderligere hjælp til Everything, så finder du det på dette link.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol