Fungerer din PC generelt dårligere og dårligere? Så vælg denne løsning!

 

Hvis du oplever flere og flere fejl på din PC, og bliver den bare langsommere og langsommere? Så er den bedste løsning simpelthen at nulstille den, hvilket også kommer som en officiel anbefaling fra Microsoft på deres hjemmeside.

Tidligere har det været en omstændig og særdeles langsommelig proces at nulstille en Windows PC (Gendanne til fabriksindstillinger), hvilket Microsoft dog nu har forbedret i deres Windows, hvor du nu har mulighed for at downloade Windows gennem systemets egen brugerfalde.

Processen med at nulstille en Windows-computer er således blevet enkel, og kan typisk klares på under 1 time. Det kan dog tage længere tid afhængig af din internetforbindelse og alderen på din PC. Men, som udgangspunkt bør det kunne klares på under 1 time.

Sådan nulstiller du en Windows

For at nulstille din Windows 10-PC, så skal du følge denne vejledning.

  1. Skriv Nulstil i søgefeltet i Proceslinien på Skrivebordet
  2. Klik på Nulstil denne PC
  3. Vælg Kom i gang i øverste vindue
  4. Klik på Fjern alt
  5. Vælg Download fra Cloud
  6. Klik på Næste
  7. Under Skift Indstillinger klik på Ja til at Rydde data
  8. Vælg Ja til at slette filer fra alle drev
  9. Klik på Bekræft
Nu tager det cirka en time at nulstille og Gendanne fabriksindstillinger på din computer, hvor der automatisk downloades en mængde data fra Microsofts server, og computeren vil genstarte flere gange.

Når computeren er nulstillet, er du klar til at starte forfra, hvilket betyder, at programmer skal installeres forfra, og Windows skal sætte op på ny med dine personlige indstillinger.

Hvis din computer stadigvæk er langsom og fungerer dårligt, så er det måske på tide at udskifte din gamle PC med en ny model.

Nyere Ældre